Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 100 gram spinazie
  • 225 gram waspeen
  • 1 stuks rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 125 gram linzen
  • 100 ml kokosmelk
  • 1 el rode currypasta
  • 1 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui en knoflook 1 minuut aan, voeg de waspeen toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg de linzen en spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de curry met het naanbrood.

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 200 gram spinazie
  • 450 gram waspeen
  • 2 stuks rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 250 gram linzen
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 el rode currypasta
  • 2 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui en knoflook 1 minuut aan, voeg de waspeen toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg de linzen en spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de curry met het naanbrood.

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 300 gram spinazie
  • 500 gram waspeen
  • 3 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 375 gram linzen
  • 300 ml kokosmelk
  • 2 el rode currypasta
  • 3 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui en knoflook 1 minuut aan, voeg de waspeen toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg de linzen en spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de curry met het naanbrood.

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 400 gram spinazie
  • 800 gram waspeen
  • 4 stuks rode ui
  • 4 tenen knoflook
  • 500 gram linzen
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 el rode currypasta
  • 4 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui en knoflook 1 minuut aan, voeg de waspeen toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg de linzen en spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de curry met het naanbrood.

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 500 gram spinazie
  • 950 gram waspeen
  • 5 stuks rode ui
  • 5 tenen knoflook
  • 625 gram linzen
  • 500 ml kokosmelk
  • 3 el rode currypasta
  • 5 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui en knoflook 1 minuut aan, voeg de waspeen toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg de linzen en spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de curry met het naanbrood.

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 600 gram spinazie
  • 1 kg waspeen
  • 6 stuks rode ui
  • 6 tenen knoflook
  • 750 gram linzen
  • 600 ml kokosmelk
  • 4 el rode currypasta
  • 6 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, spinazie en naanbrood 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui en knoflook 1 minuut aan, voeg de waspeen toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg de linzen en spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de curry met het naanbrood.