Lokaal opgehaald en landelijk bezorgd

Wij bezorgen jouw box bij je thuis in heel Nederland. We bezorgen dezelfde dag, 's ochtends opgehaald bij de boer is dus 's avonds in huis! Dit doen wij met onze partner Trunkrs omdat zij hun vloot aan het uitbreiden zijn en volgende jaar volledig elektrisch willen gaan bezorgen...

Bestel jouw box

Bezorging of afhalen

Wij halen onze producten op bij lokale boeren en leveranciers, pakken het voor je in en brengen het dezelfde dag nog naar jou toe.

In 2013 begonnen we in Brabant met Pick-Up Points zodat je jouw box op een vast tijdstip in de week op kon komen halen. Na een groeiende, landelijke vraag naar onze boxen zagen we dat dit model niet altijd mogelijk was in andere gebieden en besloten we in te zetten op aan-huis-bezorging.

Naast dat we nu dus in heel Nederland (behalve de waddeneilanden) onze lokale producten kunnen leveren zijn er nog andere voordelen. Aan-huis-bezorging via Trunkrs is binnenkort geheel elektrisch, flexibel (je kan tot op de dag zelf jouw adres aanpassen) én we rijden niet onnodig want er gaan andere pakketjes mee.

Daarnaast kun je als je in Brabant woont of werkt ook nog steeds je box ophalen bij een van onze Pick-Up Points. Bekijk de kaart voor meer informatie over de openingstijden per locatie. Zorg dat je op tijd bent en kom als het even kan op de fiets.

Start met Boerschappen

Vraagje

Ja, waarschijnlijk wel. Het ligt er natuurlijk aan waar je nu jouw eten haalt, maar op het gemiddelde Nederlandse bord hebben de producten bij elkaar bijna 30.000 kilometer afgelegd
Wij reduceren dat met onze lokale producten tot hoogstens enkele honderden kilometers voor 3-4 dagen eten waardoor je, zelfs in Groningen, gemiddeld gezien minimaal 95% aan kilometers bespaart met onze boxen.
Bovendien creëren we juist met iedere nieuwe Boerschapper en nieuwe boer een steeds fijnmaziger netwerk waardoor die afstand in de toekomst steeds kleiner zal gaan worden.