Maak kennis met ons team

Fijne mensen met het hart op de juiste plek. Elke week werken deze héle enthousiaste mensen aan ons bedrijf!

Ook bij ons werken? Bekijk de vacatures.

Sophie

Team Inkoop

Als Inkoper zoek ik de beste producten bij de juiste boeren en makers. De keuzes moeten passen bij de lange termijn visie van Boerschappen: uit het seizoen, lokaal en regeneratief. En die goede boeren zijn met steeds meer! Daarnaast zorg ik samen met mijn team ervoor dat we elke week weer een mooi gevulde box hebben, met varierende seizoensproducten. 


Luuk

Teamleider

Onze producten komen rechtstreeks van het land naar onze productiehal. Vanaf dit moment komen mijn team en ik in actie en steken wij veel energie & passie in het nauwkeurig samenstellen van jouw box. Met veel plezier werken wij met onze nieuwe geautomatiseerde inpaklijn, om zo snel en efficiënt mogelijk jouw box bij je thuis te krijgen.

Sofie

Team Receptontwikkeling

Onze eigen Boerschappen proefkoker Charlotte staat dagelijks in de keuken om samen met inkopers Sophie, Wouter en culinair coördinator Colette de lekkerste recepten uit te testen. Zo kook je gemakkelijk met de seizoenen mee! Al onze recepten worden door ons recepten-team ontwikkeld en wij koppelen mooie wereldsmaken aan lokale producten. Hierdoor eet jij verrassend en origineel, zonder dat het ingewikkeld wordt.

Werk mee aan een keten die deugt

Boerschappen is niet zomaar een maaltijdboxbedrijf. Het is inmiddels het grootste korte keten initiatief van Nederland, dat georganiseerd is in een coöperatie, waarbij onze collega’s ook mede-eigenaar zijn. Maar we zijn vooral snel, wendbaar en gedreven met een gigantische ambitie. Boerschappen is opgericht met als doel om goed en gezond eten snel bij de consument te krijgen, zonder dat er onnodige schakels in de keten betrokken zijn én met volledige transparantie over de herkomst van de producten. Iedere dag bezoeken wij tientallen boerderijen, controleren alle producten, pakken de boxen in, en zorgen we dat ze bij onze klanten door heel Nederland komen. En voor onze bijzondere plannen zoeken we altijd de juiste mensen. Kom je ons helpen?

Bekijk vacatures