Maak kennis met ons team

Fijne mensen met het hart op de juiste plek. Elke week werken deze héle enthousiaste mensen aan ons bedrijf!

Ook bij ons werken? Bekijk de vacatures.

Alwin

Team Inkoop

Als sourcing manager zoek ik de beste producten bij de juiste boeren en makers. De keuzes moeten passen bij de lange termijn visie van Boerschappen: uit het seizoen, lokaal en regeneratief. En die goede boeren zijn met steeds meer, ik kom op de mooiste plekken in het land! 


Luuk

Teamleider

Onze producten komen rechtstreeks van het land naar onze productiehal. Vanaf dit moment komen mijn team en ik in actie en steken wij veel energie & passie in het nauwkeurig samenstellen van jouw box. Met veel plezier werken wij met onze nieuwe geautomatiseerde inpaklijn, om zo snel en efficiënt mogelijk jouw box bij je thuis te krijgen.

Maarten

Team HR

Als spin in het web, zorg ik elke week voor een goede planning. Zo zijn we op het juiste moment bij onze boeren en precies op tijd weer terug in Breda om de boxen in te pakken, zodat onze klanten op tijd hun box ontvangen. Met onze -letterlijke- hele korte keten, is dat soms wel een puzzel, maar juist ook een fantastisch gevoel als dat goed lukt.

Ruud

Team Recepten
In de functie als chef recepten bij Boerschappen mag ik samen met de natuur aan de slag om de prachtige producten van onze boeren eer aan te doen. Vormgeven aan een smakelijke en een gemakkelijke beleving voor Boerschappers... Liefde gaat door de maag...

Werk mee aan een keten die deugt

Boerschappen is niet zomaar een maaltijdboxbedrijf. Het is inmiddels het grootste korte keten initiatief van Nederland, dat georganiseerd is in een coöperatie, waarbij onze collega’s ook mede-eigenaar zijn. Maar we zijn vooral snel, wendbaar en gedreven met een gigantische ambitie. Boerschappen is opgericht met als doel om goed en gezond eten snel bij de consument te krijgen, zonder dat er onnodige schakels in de keten betrokken zijn én met volledige transparantie over de herkomst van de producten. Iedere dag bezoeken wij tientallen boerderijen, controleren alle producten, pakken de boxen in, en zorgen we dat ze bij onze klanten door heel Nederland komen. En voor onze bijzondere plannen zoeken we altijd de juiste mensen. Kom je ons helpen?

Bekijk vacatures