Transport

Bij Boerschappen zetten we ons actief in voor een schonere planeet. Daarom besteden we extra aandacht aan de CO2-uitstoot van onze leveringen. We zijn continue aan het innoveren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en onze impact op het milieu te minimaliseren. Dit doen we door verschillende duurzame keuzes te maken.

Hoe we de CO2-uitstoot verminderen

 Fietskoeriers


Onze fietskoerier partners bezorgen jouw bestelling compleet emissievrij. Ideaal voor bestellingen binnen de stad of in de directe omgeving. Fietskoeriers zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook sneller in de drukke binnensteden.


 Pick-up points


Pick-up Points zijn centrale afhaalpunten waar klanten hun bestellingen op een handige en milieuvriendelijke manier kunnen ophalen. Door het aantal Pick-up Points te vergroten en de frequentie van afhalingen te verhogen, minimaliseren we het aantal ritten dat nodig is om de bestellingen te bezorgen. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van brandstofverbruik en CO2-emissies.


 Slimme routes naar de boer


We optimaliseren en plannen onze routes voortdurend om onnodige kilometers te vermijden. Zo bundelen we bestellingen waar mogelijk en kiezen we voor de meest efficiƫnte routes langs al onze leveranciers.


 Lokaal


In de zomermaanden komen alle versproducten  in onze boxen,  met uitzondering van vis, uit Nederland. In de wintermaanden is dat percentage nog steeds een hoge 95%. Vaak zijn de makers van onze producten zelfs gevestigd in de buurt van ons distributiecentrum. Zo besparen we elke dag kilometers.


Ontdek jouw favoriete box. 

Ontvang iedere week super verse boodschappen rechtstreeks van de boer.
Bekijk alle maaltijdboxen