Eerlijke samenwerkingen

Benieuwd naar de samenwerkingen die onze voedselketen transformeren? Ontdek hier hoe we verspilling tegengaan, biodiversiteit vergroten en de kracht van natuurlijke processen omarmen samen met onze diverse leveranciers & makers.

Bijzondere makers

Van stierenmest als biobrandstof tot geredde kaas, de bijzondere makers waarmee we samenwerken schuiven de grenzen van onze voedselketen voortdurend op. Met lef, creativiteit en een flinke dosis passie pakken ze de grootste uitdagingen aan.

Biodiversiteit

Door stroken met bloemen en planten aan te leggen, creëer je een paradijs voor insecten en vogels. Deze natuurlijke partners zorgen voor bestuiving en natuurlijke gewasbescherming. Zo stimuleer je de vitaliteit van je gewassen en de gezondheid van je bodem. De voordelen? Minder pesticiden en een gezondere oogst.

Regeneratief & Natuurinclusief

Door natuurlijke processen te stimuleren, herstellen we de bodem en vergroten we de biodiversiteit. Met deze principes creëren we een leefomgeving waarin mens en natuur in harmonie samenleven.

Een greep uit onze leveranciers:

Oppers

Al drie generaties lang kweekt dit Brabantse familiebedrijf met passie en aandacht voor het milieu een breed scala aan seizoensgebonden groenten. De groenten van Oppers worden op duurzame wijze geteeld in de volle grond, wat resulteert in een heerlijk product met een optimale smaak. Van aardappelen en witlof tot diverse andere groenten. Er is bewust voor kleinschalige teelt en strokenteelt gekozen. Dit zorgt voor een meer gevarieerd landschap en een gezonder bodemklimaat. Bovendien geeft het Oppers de mogelijkheid om extra aandacht te besteden aan de gewassen, wat resulteert in producten met een uitzonderlijke smaak.

Natuurlijk Tomaat

Gepassioneerde telers van biologische tomaten in Klein Dongen. Sinds 2000 kweken ze met liefde en aandacht diverse soorten tomaten. De passie van Alfons voor tomaten begon al in zijn jeugd, toen hij samen met zijn vader in de kas werkte. Diezelfde passie deelt hij nu met zijn vrouw Henriëtte, met wie hij samen de droom van een biologische tomatenkwekerij realiseerde.

Puur Aroma

Proef de pure kracht van natuur met biologische kruiden uit Limburg. De filosofie van Puur Aroma is simpel: natuurlijke producten met een pure smaak. De kruiden worden met respect voor de natuur geteeld, zonder gebruik van kunstmest of pesticiden. Dit resulteert in een ongeëvenaarde kwaliteit en een intense smaakbeleving.

De Stoerderij

Unieke waterbuffelboerderij met aandacht voor dierenwelzijn. De thuisbasis van een kudde van 100 waterbuffels, die met liefde en respect worden verzorgd. De buffels grazen vrij in de weilanden, wat resulteert in gezonde en romige melk. Deze melk wordt vervolgens met passie verwerkt tot heerlijke mozzarella, paneer, en yoghurt.

Samenwerkingen waar we trots op zijn

No Waste Army

Strijd tegen voedselverspilling! Duizenden kilo's gered, honderden blije boeren. Samen met de strijders redden we kromme komkommers, te grote pompoenen en misvormde appels van de verspilling. Als mede-oprichter steunen we No Waste Army met logistiek, opslag en connecties met lokale makers.

Biologisch & lokaal

Ruim 62% van alle groente, aardappelen en fruit in onze boxen is biologisch geteeld of komt van boeren die de transitie naar biologisch maken. Het restant is afkomstig van lokale telers die zich positief onderscheiden in teeltwijze. Wij steunen doelbewust kleine telers en initiatieven die met nieuwe teelten en teeltwijzen durven te experimenteren.

Koe bij Kalf

In de traditionele melkveehouderij worden stierkalveren binnen enkele uren na de geboorte bij hun moeder weggehaald. Ze komen terecht in aparte hokken waar ze opgroeien voor de vleesproductie. Wij werken samen met boeren die ervoor kiezen om de kalveren langer bij hun moeder te laten.

Ontdek jouw favoriete box. 

Ontvang iedere week super verse boodschappen rechtstreeks van de boer.
Bekijk alle maaltijdboxen