Social Impact

Het is onze missie om een positieve impact te hebben op de wereld door mensen te voeden met gezonde en verantwoorde voeding. We geloven dat iedereen toegang zou moeten hebben tot voedsel dat goed is voor mens en planeet. Door samen te werken met partners en te investeren in innovatie, kunnen we de voedselketen transformeren en een duurzamere toekomst creëren.

Onze impact:

Tommy Tomato


Samen met TommyTomato leren we kinderen op basisscholen spelenderwijs groente eten. Met het Soeperhelden programma worden er kooklessen en leuke speel-en-leer-opdrachten gegeven om kinderen te leren over de kracht van groenten.


Radboud UMC


Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Met het project Food4Surgery combineren ze prehabilitatie met gezonde voeding van lokale biologische boeren. Patiënten die meedoen krijgen thuis speciale maaltijdboxen waarin alle macro- én micronutriënten zitten die ze nodig hebben om zo fit mogelijk aan hun operatie te beginnen. Om zo de kans op complicaties verkleinen en het herstel bevorderen.


Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)


Steeds meer gedetineerden willen zelf koken met verse pakketten, zoals die van Boerschappen. Dit bevordert hun zelfredzaamheid en geeft ze een gevoel van eigenwaarde. Daarnaast ondersteunen wij Dienst Justitiële Inrichtingen bij hun gewenste vraag voor duurzaamheid, inkopen met impact en regionale binding.


Interreg & Breda Robotics


Met het Smart Farming & Food Processing programma werken we nauw samen met Interreg om de transitie naar een duurzame landbouw- en voedselverwerkingssector te versnellen. Het traject richt zich op het optimaliseren van de inpaklijn. Door middel van geavanceerde technologieën, robotica en procesverbeteringen wordt er gestreefd naar een verhoogde efficiëntie, snelheid en nauwkeurigheid in het inpakproces.


Zorginstellingen


Wij geloven dat iedereen, ongeacht hun thuissituatie, toegang moet hebben tot gezonde en voedzame voeding. Met onze maaltijdpakketten maken we het voor woongroepen én hun begeleiders een stuk eenvoudiger om met verse, lokale producten te koken. Zo kan iedereen in de woongroep, met of zonder begeleiding, in 25-45 minuten een heerlijke maaltijd op tafel zetten.


Onze Partners

Ontdek jouw favoriete box. 

Ontvang iedere week super verse boodschappen rechtstreeks van de boer.
Bekijk alle maaltijdboxen