Zuppa di Pesce
Vis

Zuppa di Pesce

met orzo

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 mililiter (vis)bouillon
  • 200 gram boerenkool
  • 40 gram gedroogde bonenmix
  • 120 gram kabeljauwblokjes
  • 0.5 stuk(s) korte prei
  • 275 milliliter passata
  • 10 gram pesto
  • 75 gram volkoren orzo
  • 200 mililiter (vis)bouillon
  • 400 gram boerenkool
  • 80 gram gedroogde bonenmix
  • 240 gram kabeljauwblokjes
  • 1 stuk(s) korte prei
  • 550 milliliter passata
  • 20 gram pesto
  • 150 gram volkoren orzo
  • 300 mililiter (vis)bouillon
  • 600 gram boerenkool
  • 120 gram gedroogde bonenmix
  • 360 gram kabeljauwblokjes
  • 1.5 stuk(s) korte prei
  • 825 milliliter passata
  • 30 gram pesto
  • 225 gram volkoren orzo
  • 400 mililiter (vis)bouillon
  • 800 gram boerenkool
  • 160 gram gedroogde bonenmix
  • 480 gram kabeljauwblokjes
  • 2 stuk(s) korte prei
  • 1100 milliliter passata
  • 40 gram pesto
  • 300 gram volkoren orzo

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox

Vanaf 29.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Voeg de pesto naar smaak toe.

Chef Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

Let op: begin een dag eerder met het weken en bereiden van de gedroogde bonenmix volgens de bereidingswijze op de verpakking. Vergeet niet de bonen na het weken af te spoelen onder stromend water voordat je de bonen gaat koken.

Stap 2

Verwarm in een grote soeppan de benodigde hoeveelheid bouillon. Voeg de passata en de orzo toe aan de bouillon en laat 10 minuten zachtjes koken.

Stap 3

Haal de onderkant en een klein stukje van de bovenkant af van de prei en snijd in dunne ringen. Doe de preiringen in een vergiet en spoel schoon. Rits het boerenkoolblad van de stelen af, was in ruim water en snijd fijn.

Stap 4

Voeg de prei en boerenkool toe aan de soep en laat 5 minuten rustig pruttelen.

Stap 5

Voeg ten slotte de geweekte en gekookte bonen en de vis toe en laat nog 3-5 minuten koken tot de vis gaar is. Kruid naar smaak met peper en zout.

Stap 6

Verdeel de soep over diepe borden en sprenkel de pesto erop.