Zuppa di Pesce
Vis

Zuppa di Pesce

met bonen en boerenkool

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 mililiter (vis)bouillon
  • 1 milliliter basilicum crème
  • 200 gram boerenkool
  • 80 gram bonenmix
  • 120 gram kabeljauwblokjes
  • 0.5 stuk(s) korte prei
  • 275 gram tomato base
  • 75 gram volkoren orzo
  • 200 mililiter (vis)bouillon
  • 2 milliliter basilicum crème
  • 400 gram boerenkool
  • 160 gram bonenmix
  • 240 gram kabeljauwblokjes
  • 1 stuk(s) korte prei
  • 550 gram tomato base
  • 150 gram volkoren orzo
  • 300 mililiter (vis)bouillon
  • 3 milliliter basilicum crème
  • 600 gram boerenkool
  • 240 gram bonenmix
  • 360 gram kabeljauwblokjes
  • 1.5 stuk(s) korte prei
  • 825 gram tomato base
  • 225 gram volkoren orzo
  • 400 mililiter (vis)bouillon
  • 4 milliliter basilicum crème
  • 800 gram boerenkool
  • 320 gram bonenmix
  • 480 gram kabeljauwblokjes
  • 2 stuk(s) korte prei
  • 1100 gram tomato base
  • 300 gram volkoren orzo

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Voeg de basilicumcrème naar smaak toe.

Chef Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm in een grote soeppan de benodigde hoeveelheid bouillon. Spoel de bonen af en laat deze uitlekken in het vergiet.

Stap 2

Voeg de tomatensaus en de orzo toe aan de bouillon en laat 10 minuten zachtjes koken.

Stap 3

Haal de onderkant en een klein stukje van de bovenkant af van de prei en snijd in dunne ringen. Doe de preiringen in een vergiet en spoel schoon. Rits het boerenkoolblad van de stelen af, was in ruim water en snijd fijn.

Stap 4

Voeg de prei en boerenkool toe aan de soep en laat 5 minuten rustig pruttelen.

Stap 5

Voeg ten slotte de bonen en de vis toe en laat nog 3-5 minuten koken tot de vis gaar is. Kruid naar smaak met peper en zout.

Stap 6

Verdeel de soep over diepe borden en sprenkel naar smaak basilicumcrème erop.