Zomerse quesadilla
Vega

Zomerse quesadilla

met frisse salade

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.25 stuk(s) Groene eikenbladsla
  • 0.5 eetlepel(s) balsamico-azijn
  • 50 gram geraspte kaas
  • 80 gram kidneybonen
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 200 mililiter napolitana saus
  • 1 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 2 stuk(s) tortilla wraps
  • 0.5 stuk(s) Groene eikenbladsla
  • 1 eetlepel(s) balsamico-azijn
  • 100 gram geraspte kaas
  • 160 gram kidneybonen
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 400 mililiter napolitana saus
  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 4 stuk(s) tortilla wraps
  • 0.75 stuk(s) Groene eikenbladsla
  • 1.5 eetlepel(s) balsamico-azijn
  • 150 gram geraspte kaas
  • 240 gram kidneybonen
  • 6 teentje(s) knoflook
  • 3 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 600 mililiter napolitana saus
  • 3 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 3 stuk(s) rode paprika
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 6 stuk(s) tortilla wraps
  • 1 stuk(s) Groene eikenbladsla
  • 2 eetlepel(s) balsamico-azijn
  • 200 gram geraspte kaas
  • 320 gram kidneybonen
  • 8 teentje(s) knoflook
  • 4 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 800 mililiter napolitana saus
  • 4 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 4 stuk(s) rode paprika
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 8 stuk(s) tortilla wraps

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Je kunt de quesadillas ook in een (grill)pan bakken.

Charlotte

Bereidingswijze

STAP 1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

STAP 2

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Was de paprika en snijd in blokjes. Verhit olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook. Als de ui en knoflook kleur krijgen, voeg de paprika toe en bak 5 minuten mee op hoog vuur.

STAP 3

Voeg de kidneybonen, paprikapoeder, peper en zout toe en roer geheel. Voeg de pastasaus toe aan de pan en laat het geheel 5 minuten pruttelen op laag vuur.

STAP 4

Nu is het tijd om de quesadillas te maken! Leg een wrap op een met bakpapier beklede bakplaat. Schep de groenten met saus op de helft van de wrap. Verdeel de kaas over de groenten. Vouw de wrap dicht. Bak de quesadillas 10 minuten in de oven.

STAP 5

Was de sla en breng op smaak met balsamico azijn, extra vierge olijfolie, peper en zout.

STAP 6

Haal de quesadilla uit de oven en snijd in punten. Serveer met de salade.