Zomerse quesadilla
Vega

Zomerse quesadilla

met frisse salade

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.25 stuk(s) bindsla
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1 theelepel(s) honing
  • 80 gram kidneybonen
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 0.5 stuk(s) puntpaprika
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 75 gram tomato base
  • 2 stuk(s) tortilla wrap
  • 0.5 stuk(s) bindsla
  • 100 gram geraspte kaas
  • 2 theelepel(s) honing
  • 160 gram kidneybonen
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 1 stuk(s) puntpaprika
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 150 gram tomato base
  • 4 stuk(s) tortilla wrap
  • 0.75 stuk(s) bindsla
  • 150 gram geraspte kaas
  • 3 theelepel(s) honing
  • 240 gram kidneybonen
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 3 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 1.5 stuk(s) puntpaprika
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 225 gram tomato base
  • 6 stuk(s) tortilla wrap
  • 1 stuk(s) bindsla
  • 200 gram geraspte kaas
  • 4 theelepel(s) honing
  • 320 gram kidneybonen
  • 5 teentje(s) knoflook
  • 4 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 2 stuk(s) puntpaprika
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 300 gram tomato base
  • 8 stuk(s) tortilla wrap

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Je kunt de quesadilla's ook in een (grill)pan bakken.

Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

"Verwarm de oven voor op 220 graden. "

Stap 2

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Was de paprika en snijd in blokjes. Verhit olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook. Als de ui en knoflook kleur krijgen, voeg de paprika toe en bak 5 minuten mee op hoog vuur.

Stap 3

Voeg de kidneybonen, paprikapoeder, peper en zout toe en roer geheel. Voeg de tomatensaus toe aan de pan en laat het geheel 5 minuten pruttelen op laag vuur.

Stap 4

Nu is het tijd om de quesadillas te maken! Leg een wrap op een met bakpapier beklede bakplaat. Schep de groenten met saus op de helft van de wrap. Verdeel de kaas over de groenten. Vouw de wrap dicht. Bak de quesadillas 10 minuten in de oven. "

Stap 5

Was de sla en breng op smaak met balsamico azijn, honing, extra vierge olijfolie, peper en zout. "

Stap 6

Haal de quesadilla uit de oven en snijd in punten. Serveer met de salade.