Wraps met koolvis en kimchi
Vis

Wraps met koolvis en kimchi

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 1 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 45 gram kimchi
  • 100 gram koolvis
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 0.5 eetlepel(s) sesamolie
  • 1.5 stuk(s) tortilla wraps
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 90 gram kimchi
  • 200 gram koolvis
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • 3 stuk(s) tortilla wraps
  • 3 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 125 gram kimchi
  • 300 gram koolvis
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • 4.5 stuk(s) tortilla wraps
  • 4 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 175 gram kimchi
  • 400 gram koolvis
  • 1 stuk(s) limoen
  • 1.5 eetlepel(s) sesamolie
  • 6 stuk(s) tortilla wraps

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 175 graden. Was de paksoi en snijd deze grof. Verwijder het vel van de vis en snijd in grove stukken.

Stap 2

Verwarm een scheutje zonnebloemolie in de hapjespan en rooster de gesneden paksoi op hoog vuur. Kruid met zout en peper. Het mag lekker krokant blijven. Schep uit de pan en houd apart.

Stap 3

Bak nu in de pan op een hoog vuur de stukjes koolvisfilet om en om en voeg er naar smaak sesamolie aan toe. De vis moet net niet uit elkaar vallen.

Stap 4

Leg de wraps op een bakplaat en bak ze in totaal 3 minuten in de oven. Draai halverwege een keer om.

Stap 5

Leg de wrap op een bord en verdeel er de kimchi over. Leg er de paksoi en gebakken lengfilet op.

Stap 6

Besprenkel met het limoensap en sesamolie naar smaak.