Wilderland pasta met venkelworst in saus
Vlees

Wilderland pasta met venkelworst in saus

en champignons

  • 40 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 gram champignons
  • 2 theelepel(s) honing
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
  • 80 gram pasta
  • 250 gram pastasaus met venkelworst
  • 3 gram tijm
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 125 gram wortel
  • 200 gram champignons
  • 4 theelepel(s) honing
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
  • 160 gram pasta
  • 500 gram pastasaus met venkelworst
  • 6 gram tijm
  • 1 stuk(s) ui
  • 250 gram wortel
  • 300 gram champignons
  • 6 theelepel(s) honing
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 3 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
  • 240 gram pasta
  • 750 gram pastasaus met venkelworst
  • 9 gram tijm
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 375 gram wortel
  • 400 gram champignons
  • 8 theelepel(s) honing
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 4 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
  • 320 gram pasta
  • 1000 gram pastasaus met venkelworst
  • 12 gram tijm
  • 2 stuk(s) ui
  • 500 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Ook lekker met nog wat extra geraspte kaas!

Fotograaf Thomas

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng in een kookpan water aan de kook voor de wortelen.

Stap 2

Maak de knoflook schoon. Maak de wortelen schoon en kook 10 minuten. Giet de wortelen af en leg in een ovenschaal. Kruid met olijfolie, honing, peper en zout. Pers knoflook uit boven de wortelen en rits de helft van de tijm erover. Hussel het geheel en rooster de wortelen 25 minuten in het midden van de oven.

Stap 3

Breng ondertussen in de kookpan opnieuw water met een snufje zout aan de kook. Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Stap 4

Maak de ui schoon en snijd grof. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.

Stap 5

Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 minuten mee. Rits de rest van de tijm boven de pan. Voeg de pastasaus met venkelworst toe en laat 5-10 minuten pruttelen op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 6

Giet de pasta af en doe terug in de pan. Besprenkel met wat olijfolie extra vierge. Schep de pasta op een bord en verdeel de saus erover. Serveer samen met de geroosterde wortelen.