Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus
Vega

Volkorennoedels met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 125 gram champignons
  • 1 theelepel(s) chilivlokken
  • 2 stuk(s) eieren
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 2 milliliter water
  • 65 gram woknoedels
  • 200 blik(ken) zwarte bonen uit blik/pak
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 250 gram champignons
  • 1 theelepel(s) chilivlokken
  • 4 stuk(s) eieren
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 4 eetlepel(s) sojasaus
  • 4 milliliter water
  • 125 gram woknoedels
  • 400 blik(ken) zwarte bonen uit blik/pak
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 375 gram champignons
  • 2 theelepel(s) chilivlokken
  • 6 stuk(s) eieren
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 6 eetlepel(s) sojasaus
  • 6 milliliter water
  • 200 gram woknoedels
  • 600 blik(ken) zwarte bonen uit blik/pak
  • 3 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 500 gram champignons
  • 3 theelepel(s) chilivlokken
  • 8 stuk(s) eieren
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 3 stuk(s) rode ui
  • 8 eetlepel(s) sojasaus
  • 8 milliliter water
  • 250 gram woknoedels
  • 800 blik(ken) zwarte bonen uit blik/pak

Benodigdheden

  • staafmixer
  • wok
  • kookpan

Bereidingswijze

Stap 1

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn. Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ¼ van de zwarte boontjes. Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus. Meng door de gladde zwarte saus de rest van de zwarte boontjes.

Stap 2

Kluts de eitjes en roerbak de eieren met wat peper en zout in de wok tot roereitjes, haal deze uit de wok en zet apart. Snijd de champignons in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm. Pel de rode ui en snipper deze fijn. Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak deze 3 minuten aan.

Stap 3

Voeg de champignons en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee. Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 4

Voeg als de champignons gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Stap 5

Meng de gekookte noedels door de groenten en het roerei.