Volkoren tagliatelle met artisjokken, paksoi en champignons
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 125 gram artisjokken
- 10 gram basilicum
- 125 gram champignons
- 50 milliliter crème fraîche
- 0.5 stuk(s) groene paprika
- 1 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) paksoi
- 75 gram tagliatelle
- 0.5 stuk(s) ui
- 250 gram artisjokken
- 15 gram basilicum
- 250 gram champignons
- 100 milliliter crème fraîche
- 1 stuk(s) groene paprika
- 2 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) paksoi
- 150 gram tagliatelle
- 1 stuk(s) ui
- 375 gram artisjokken
- 25 gram basilicum
- 375 gram champignons
- 150 milliliter crème fraîche
- 1.5 stuk(s) groene paprika
- 3 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) paksoi
- 225 gram tagliatelle
- 1.5 stuk(s) ui
- 500 gram artisjokken
- 30 gram basilicum
- 500 gram champignons
- 200 milliliter crème fraîche
- 2 stuk(s) groene paprika
- 4 teentje(s) knoflook
- 2 stuk(s) paksoi
- 300 gram tagliatelle
- 2 stuk(s) ui
Bereidingswijze
Pel en snipper de ui fijn. Pel en hak de knoflook. Snijd de paksoi in repen van ca 2 cm breed. Snijd de champignons in vieren. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Haal de blaadjes van de basilicum, leg een paar apart voor de garnering en snijd de rest in reepjes.
Snijd de artisjokken in grove stukken. Breng in een kookpan ruim water met zout aan de kook. Kook de volkoren tagliatelle volgens de verpakking beetgaar.
Verwarm een scheut olijfolie in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook. Voeg de champignons en paprika toe en bak ca. 4 minuten. Voeg de paksoi en gesneden artisjokken toe en roerbak nog 1 minuut.
Voeg de crème fraîche en basilicum toe en verwarm het geheel.
Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus over de tagliatelle. Garneer met de blaadjes basilicum.