Visstoof met venkel,
Vis

Visstoof met venkel,

witte bonen en stokbrood

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 stuk(s) bouillonblokje kip
  • 110 gram cannellinibonen
  • 120 gram koolvisblokjes
  • 0.5 stuk(s) rustiek meerzaden stokbrood
  • 5 gram tijm
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 0.5 stuk(s) venkel
  • 200 gram zoete aardappel
  • 1 stuk(s) bouillonblokje kip
  • 220 gram cannellinibonen
  • 240 gram koolvisblokjes
  • 1 stuk(s) rustiek meerzaden stokbrood
  • 10 gram tijm
  • 1 stuk(s) ui
  • 1 stuk(s) venkel
  • 400 gram zoete aardappel
  • 1.5 stuk(s) bouillonblokje kip
  • 330 gram cannellinibonen
  • 360 gram koolvisblokjes
  • 1.5 stuk(s) rustiek meerzaden stokbrood
  • 15 gram tijm
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 1.5 stuk(s) venkel
  • 600 gram zoete aardappel
  • 2 stuk(s) bouillonblokje kip
  • 440 gram cannellinibonen
  • 480 gram koolvisblokjes
  • 2 stuk(s) rustiek meerzaden stokbrood
  • 20 gram tijm
  • 2 stuk(s) ui
  • 2 stuk(s) venkel
  • 800 gram zoete aardappel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2

Was de venkel en snijd in parten. Snijd de parten in plakjes. Boen de zoete aardappelen schoon en snijd ze in blokjes van 1 x 1 cm. Snipper de ui.

Stap 3

Verhit een scheut olie in een braadpan. Voeg de venkel, zoete aardappel en ui toe en bak 4 minuten mee. Ris de blaadjes tijm van de takjes en voeg ook toe.

Stap 4

Laat ondertussen de bonen uitlekken en voeg toe aan de pan, samen met de koolvis. Voeg het bouillonblokje en zoveel water toe dat de groenten net onder staan en breng aan de kook. Laat op laag vuur 10 min. stoven. Breng de stoof verder op smaak met peper en zout.

Stap 5

Bak ondertussen het stokbrood af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 6

Schep de bonenstoof in diepe borden en serveer met het stokbrood.