Thaise rode viscurry
Vis

Thaise rode viscurry

met rijst en groente

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 75 gram Nieuw-Zeelandse spinazie
  • 25 gram currypasta rood
  • 200 gram groentemix
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 120 gram koolvisblokjes
  • 0.5 eetlepel(s) olie
  • 75 gram parboiled rijst
  • 150 gram Nieuw-Zeelandse spinazie
  • 50 gram currypasta rood
  • 400 gram groentemix
  • 200 milliliter kokosmelk
  • 240 gram koolvisblokjes
  • 1 eetlepel(s) olie
  • 150 gram parboiled rijst
  • 225 gram Nieuw-Zeelandse spinazie
  • 75 gram currypasta rood
  • 400 gram groentemix
  • 300 milliliter kokosmelk
  • 360 gram koolvisblokjes
  • 1.5 eetlepel(s) olie
  • 225 gram parboiled rijst
  • 300 gram Nieuw-Zeelandse spinazie
  • 100 gram currypasta rood
  • 600 gram groentemix
  • 400 milliliter kokosmelk
  • 480 gram koolvisblokjes
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 300 gram parboiled rijst

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 56.45 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Heb je nog een limoentje in huis? Breng daar dan op het laatst de curry verder mee op smaak. Of serveer losse partjes bij de curry, zodat iedereen limoensap naar eigen smaak kan toevoegen.

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Verhit een scheutje olie in een wok of hapjespan en roerbak de rode roast groentemix 3 minuten.

Stap 3

Voeg de currypasta toe en roerbak 1 minuut mee. Voeg de kokosmelk toe, breng al roerend aan de kook. Voeg de koolvisblokjes toe en laat de curry op laag vuur 7-8 minuten sudderen. Proef en breng eventueel verder op smaak met zout of vissaus, als je dat in huis hebt.

Stap 4

Maak ondertussen de Nieuw-Zeelandse spinazie schoon en verwijder de dikke, stugge stelen. Voeg de NZ spinazie toe aan de curry en laat de curry nog een paar minuten sudderen tot de bladgroente net is geslonken.

Stap 5

Verdeel de rijst over de borden, schep de curry erbij en serveer.