Visburrito met zoete aardappel
paprika en spinazie
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
- 0.5 theelepel(s) komijnpoeder
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 0.5 stuk(s) paprika
- 50 gram spinazie
- 100 gram tomatenblokjes
- 2 stuk(s) tortilla wraps
- 50 gram uien
- 120 gram zalmfilet
- 200 gram zoete aardappel
- 2 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
- 1 theelepel(s) komijnpoeder
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 1 stuk(s) paprika
- 100 gram spinazie
- 200 gram tomatenblokjes
- 4 stuk(s) tortilla wraps
- 100 gram uien
- 240 gram zalmfilet
- 400 gram zoete aardappel
- 3 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
- 1.5 theelepel(s) komijnpoeder
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 1.5 stuk(s) paprika
- 150 gram spinazie
- 300 gram tomatenblokjes
- 6 stuk(s) tortilla wraps
- 150 gram uien
- 360 gram zalmfilet
- 600 gram zoete aardappel
- 4 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
- 2 theelepel(s) komijnpoeder
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 2 stuk(s) paprika
- 200 gram spinazie
- 400 gram tomatenblokjes
- 8 stuk(s) tortilla wraps
- 200 gram uien
- 480 gram zalmfilet
- 800 gram zoete aardappel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox
Vanaf 29.00 per weekTip!
Wil je graag een extra sausje bij de burrito? Meng dan een bekertje crème fraîche met een snuf (gerookte) paprikapoeder en eventueel wat limoenrasp-en -sap.
Inkoper Evelien
Bereidingswijze
Snipper de ui. Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1 x 1 centimeter. Snijd de paprika’s in kleine stukjes en de vis in blokjes van 1,5 x 1,5 cm.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, zoete aardappel en paprika circa 8 minuten. Voeg de komijn en paprikapoeder toe en bak 2 minuten mee.
Voeg de tomatenblokjes, de vis en peper en zout naar smaak toe en breng aan de kook. Laat ongeveer 5 minuten zachtjes koken tot de vis gaar is. Proef en breng eventueel verder op smaak.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de spinazie over de tortilla's en schep de visburritovulling erop. Rol de tortilla’s op, leg er 2 op elk bord en serveer.