Visburrito met zoete aardappel
Vis

Visburrito met zoete aardappel

paprika en spinazie

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 0.5 theelepel(s) komijnpoeder
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 50 gram spinazie
  • 100 gram tomatenblokjes
  • 2 stuk(s) tortilla wraps
  • 50 gram uien
  • 120 gram zalmfilet
  • 200 gram zoete aardappel
  • 2 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 1 theelepel(s) komijnpoeder
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 stuk(s) paprika
  • 100 gram spinazie
  • 200 gram tomatenblokjes
  • 4 stuk(s) tortilla wraps
  • 100 gram uien
  • 240 gram zalmfilet
  • 400 gram zoete aardappel
  • 3 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 1.5 theelepel(s) komijnpoeder
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 150 gram spinazie
  • 300 gram tomatenblokjes
  • 6 stuk(s) tortilla wraps
  • 150 gram uien
  • 360 gram zalmfilet
  • 600 gram zoete aardappel
  • 4 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 2 theelepel(s) komijnpoeder
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 stuk(s) paprika
  • 200 gram spinazie
  • 400 gram tomatenblokjes
  • 8 stuk(s) tortilla wraps
  • 200 gram uien
  • 480 gram zalmfilet
  • 800 gram zoete aardappel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox

Vanaf 29.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Wil je graag een extra sausje bij de burrito? Meng dan een bekertje crème fraîche met een snuf (gerookte) paprikapoeder en eventueel wat limoenrasp-en -sap.

Inkoper Evelien

Bereidingswijze

Stap 1

Snipper de ui. Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1 x 1 centimeter. Snijd de paprika’s in kleine stukjes en de vis in blokjes van 1,5 x 1,5 cm.

Stap 2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, zoete aardappel en paprika circa 8 minuten. Voeg de komijn en paprikapoeder toe en bak 2 minuten mee.

Stap 3

Voeg de tomatenblokjes, de vis en peper en zout naar smaak toe en breng aan de kook. Laat ongeveer 5 minuten zachtjes koken tot de vis gaar is. Proef en breng eventueel verder op smaak.

Stap 4

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de spinazie over de tortilla's en schep de visburritovulling erop. Rol de tortilla’s op, leg er 2 op elk bord en serveer.