
Verse ravioli met spinazie a la crème
wortel en feta
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 125 gram Verse ravioli (tomaat, basilicum, kaas)
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 0.5 eetlepel(s) olijfolie
- 25 gram schapenfeta
- 50 milliliter slagroom
- 100 gram spinazie
- 100 gram wortel
- 250 gram Verse ravioli (tomaat, basilicum, kaas)
- 1 teentje(s) knoflook
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 50 gram schapenfeta
- 100 milliliter slagroom
- 200 gram spinazie
- 200 gram wortel
- 375 gram Verse ravioli (tomaat, basilicum, kaas)
- 1.5 teentje(s) knoflook
- 1.5 eetlepel(s) olijfolie
- 75 gram schapenfeta
- 150 milliliter slagroom
- 300 gram spinazie
- 300 gram wortel
- 500 gram Verse ravioli (tomaat, basilicum, kaas)
- 2 teentje(s) knoflook
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 100 gram schapenfeta
- 200 milliliter slagroom
- 400 gram spinazie
- 400 gram wortel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox
Vanaf 49.50 per weekTip!
Als je liever een gladde groentesaus bij de ravioli wilt, kun je de saus voor serveren eerst pureren met een staafmixer.
Chef Claudia
Bereidingswijze
Breng een grote pan water met zout aan de kook voor de ravioli.
Was de spinazie zorgvuldig. Halveer de wortels in de lengte en snijd de helften in dunne halve plakjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit een scheut olie in een hapjespan of wok en bak de wortel met de knoflook 8 minuten op middelhoog vuur tot deze zacht is. Voeg dan in delen de spinazie toe en laat slinken. Breng de groenten op smaak met peper en zout en eventueel nootmuskaat, als je dat in huis hebt.
Kook de ravioli in 2-3 minuten gaar in de grote pan.
Giet de wortel en spinazie af in een vergiet en doe terug in de pan. Voeg de slagroom toe en breng rustig aan de kook. Proef en breng eventueel nog iets verder op smaak.
Schep de spinazie à la crème en wortel in diepe borden. Giet de ravioli af en verdeel over de groenten in de borden. Verkruimel de feta erover en serveer.