
Tom kha soep
met noedels en ei
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.25 stuk(s) Chinese kool
- 50 gram champignons
- 1 stuk(s) eieren
- 100 milliliter kokosmelk
- 0.25 eetlepel(s) olie
- 0.5 stuk(s) puntpaprika
- 0.5 stuk(s) rode ui
- 25 gram tom kha kruidenpasta
- 250 milliliter water
- 60 gram woknoedels
- 0.5 stuk(s) Chinese kool
- 100 gram champignons
- 2 stuk(s) eieren
- 200 milliliter kokosmelk
- 0.5 eetlepel(s) olie
- 1 stuk(s) puntpaprika
- 1 stuk(s) rode ui
- 50 gram tom kha kruidenpasta
- 500 milliliter water
- 120 gram woknoedels
- 0.75 stuk(s) Chinese kool
- 150 gram champignons
- 3 stuk(s) eieren
- 300 milliliter kokosmelk
- 0.75 eetlepel(s) olie
- 1.5 stuk(s) puntpaprika
- 1.5 stuk(s) rode ui
- 75 gram tom kha kruidenpasta
- 750 milliliter water
- 180 gram woknoedels
- 1 stuk(s) Chinese kool
- 200 gram champignons
- 4 stuk(s) eieren
- 400 milliliter kokosmelk
- 1 eetlepel(s) olie
- 2 stuk(s) puntpaprika
- 2 stuk(s) rode ui
- 100 gram tom kha kruidenpasta
- 1000 milliliter water
- 240 gram woknoedels
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox
Vanaf 56.45 per weekTip!
Heb je nog verse koriander, peterselie of munt in huis? Garneer daar dan de soep mee voor een kruidig, fris accent!
Inkoper Marta
Bereidingswijze
Kook de noedels beetgaar. Giet ze af in een zeef en spoel af met koud water.
Snijd de ui in dunne halve ringen, de champignons in plakjes en de paprika en Chinese kool in dunne reepjes.
Breek de eieren boven een kom en voeg een klein scheutje water en peper en zout naar smaak toe. Klop de eieren los. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak een omelet van de eieren. Neem de omelet uit de pan en snijd in reepjes.
Verhit een klein scheutje olie in een soeppan, voeg de tom kha kai pasta toe en fruit 1 minuut. Voeg het water en de kokosmelk toe en breng aan de kook.
Voeg de paprika, rode ui, Chinese kool en de champignons toe. Kook nog 2 minuten en zet dan het vuur uit. Proef en breng de soep eventueel verder op smaak met zout (of sojasaus als je dat in huis hebt)
Verdeel de noedels en de omeletreepjes over grote kommen of diepe borden. Schep de soep erop en serveer.