Vega spaghetti bolognese
Vega

Vega spaghetti bolognese

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 stengel(st) bleekselderij
  • 100 gram bospeen
  • 130 gram bruine linzen in blik / pot
  • 0.5 stuk(s) buffelmozzarella
  • 0.5 stuk(s) gele ui
  • 200 milliliter passata
  • 100 gram spaghetti
  • 2 stengel(st) bleekselderij
  • 200 gram bospeen
  • 260 gram bruine linzen in blik / pot
  • 1 stuk(s) buffelmozzarella
  • 1 stuk(s) gele ui
  • 400 milliliter passata
  • 200 gram spaghetti
  • 3 stengel(st) bleekselderij
  • 300 gram bospeen
  • 390 gram bruine linzen in blik / pot
  • 1.5 stuk(s) buffelmozzarella
  • 1.5 stuk(s) gele ui
  • 600 milliliter passata
  • 300 gram spaghetti
  • 4 stengel(st) bleekselderij
  • 400 gram bospeen
  • 520 gram bruine linzen in blik / pot
  • 2 stuk(s) buffelmozzarella
  • 2 stuk(s) gele ui
  • 800 milliliter passata
  • 400 gram spaghetti

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega Melkvrij

Vanaf 26.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

gooi de blaadjes die aan de bleekselderij zitten niet weg, maar gebruik ze om je spaghetti mee te garneren!

Inkoper Marta

Bereidingswijze

Stap 1

Breng een pan ruim water met een snuf zout aan de kook. Kook hierin de spaghetti in 11-12 minuten beetgaar.

Stap 2

Snipper ondertussen de ui en snijd de bleekselderij en bospeen in kleine stukjes.

Stap 3

Verhit een scheut olie in een hapjespan en bak de ui, wortel en bleekselderij 6-7 minuten.

Stap 4

Doe de linzen in een zeef en spoel af. Voeg de linzen en passata toe en laat een paar minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout

Stap 5

Giet de spaghetti af en meng door de saus.

Stap 6

Verdeel de spaghetti bolognese over de borden. Verdeel de mozzarella over de borden en serveer.