Vega
Vega spaghetti bolognese
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 130 gram bruine linzen in blik / pot
- 0.5 stuk(s) buffelmozzarella
- 0.5 stuk(s) gele ui
- 100 gram oesterzwammen
- 200 milliliter passata
- 100 gram spaghetti
- 100 gram wortel
- 260 gram bruine linzen in blik / pot
- 1 stuk(s) buffelmozzarella
- 1 stuk(s) gele ui
- 200 gram oesterzwammen
- 400 milliliter passata
- 200 gram spaghetti
- 200 gram wortel
- 390 gram bruine linzen in blik / pot
- 1.5 stuk(s) buffelmozzarella
- 1.5 stuk(s) gele ui
- 300 gram oesterzwammen
- 600 milliliter passata
- 300 gram spaghetti
- 300 gram wortel
- 520 gram bruine linzen in blik / pot
- 2 stuk(s) buffelmozzarella
- 2 stuk(s) gele ui
- 400 gram oesterzwammen
- 800 milliliter passata
- 400 gram spaghetti
- 400 gram wortel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega
Vanaf 19.50 per weekBereidingswijze
Stap 1
Breng een pan ruim water met een snuf zout aan de kook. Kook hierin de spaghetti in 11-12 minuten beetgaar.
Stap 2
Snipper ondertussen de ui en snijd de oesterzwam en wortel in kleine stukjes.
Stap 3
Verhit een scheut olie in een hapjespan en bak de ui, wortel en oesterzwam in 6-7 minuten.
Stap 4
Doe de linzen in een zeef en spoel af. Voeg de linzen en passata toe en laat een paar minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout
Stap 5
Giet de spaghetti af en meng door de saus.
Stap 6
Verdeel de spaghetti bolognese over de borden. Verdeel de mozzarella over de borden en serveer.