Vega spaghetti bolognese
Vega

Vega spaghetti bolognese

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 stuk(s) buffelmozzarella
  • 0.5 stuk(s) gele ui
  • 190 gram linzen in tomatensaus
  • 100 gram oesterzwammen
  • 100 gram spaghetti
  • 100 gram wortel
  • 1 stuk(s) buffelmozzarella
  • 1 stuk(s) gele ui
  • 380 gram linzen in tomatensaus
  • 200 gram oesterzwammen
  • 200 gram spaghetti
  • 200 gram wortel
  • 1.5 stuk(s) buffelmozzarella
  • 1.5 stuk(s) gele ui
  • 570 gram linzen in tomatensaus
  • 300 gram oesterzwammen
  • 300 gram spaghetti
  • 300 gram wortel
  • 2 stuk(s) buffelmozzarella
  • 2 stuk(s) gele ui
  • 760 gram linzen in tomatensaus
  • 400 gram oesterzwammen
  • 400 gram spaghetti
  • 400 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Vega

Vanaf 46.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Breng een pan ruim water met een snuf zout aan de kook. Kook hierin de spaghetti in 11-12 minuten beetgaar.

Stap 2

Snipper ondertussen de ui en snijd de oesterzwam en wortel in kleine stukjes.

Stap 3

Verhit een scheut olie in een hapjespan en bak de ui, wortel en oesterzwam in 6-7 minuten.

Stap 4

Voeg de linzen in kruidige tomatensaus toe en een kopje kookwater van de spaghetti. Laat een paar minuten zachtjes koken.

Stap 5

Giet de spaghetti af en meng door de saus.

Stap 6

Verdeel de spaghetti bolognese over de borden. Verdeel de mozzarella over de borden en serveer.