Vega
Vega spaghetti bolognese
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 0.5 stuk(s) buffelmozzarella
- 0.5 stuk(s) gele ui
- 190 gram linzen in kruidige tomatensaus
- 100 gram oesterzwammen
- 100 gram spaghetti
- 100 gram wortel
- 1 stuk(s) buffelmozzarella
- 1 stuk(s) gele ui
- 380 gram linzen in kruidige tomatensaus
- 200 gram oesterzwammen
- 200 gram spaghetti
- 200 gram wortel
- 1.5 stuk(s) buffelmozzarella
- 1.5 stuk(s) gele ui
- 570 gram linzen in kruidige tomatensaus
- 300 gram oesterzwammen
- 300 gram spaghetti
- 300 gram wortel
- 2 stuk(s) buffelmozzarella
- 2 stuk(s) gele ui
- 760 gram linzen in kruidige tomatensaus
- 400 gram oesterzwammen
- 400 gram spaghetti
- 400 gram wortel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Vega
Vanaf 46.00 per weekBereidingswijze
Stap 1
Breng een pan ruim water met een snuf zout aan de kook. Kook hierin de spaghetti in 11-12 minuten beetgaar.
Stap 2
Snipper ondertussen de ui en snijd de oesterzwam en wortel in kleine stukjes.
Stap 3
Verhit een scheut olie in een hapjespan en bak de ui, wortel en oesterzwam in 6-7 minuten.
Stap 4
Voeg de linzen in kruidige tomatensaus toe en een kopje kookwater van de spaghetti. Laat een paar minuten zachtjes koken.
Stap 5
Giet de spaghetti af en meng door de saus.
Stap 6
Verdeel de spaghetti bolognese over de borden. Verdeel de mozzarella over de borden en serveer.