Traybake van zalm,
groene asperges en kriel
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 200 gram aardappel(en)
- 150 gram groene asperges
- 1 eetlepel(s) massaman curry pasta
- 0.5 stuk(s) rode ui
- 50 gram tomaatjes
- 120 gram zalmfilet
- 400 gram aardappel(en)
- 300 gram groene asperges
- 2 eetlepel(s) massaman curry pasta
- 1 stuk(s) rode ui
- 100 gram tomaatjes
- 240 gram zalmfilet
- 600 gram aardappel(en)
- 450 gram groene asperges
- 3 eetlepel(s) massaman curry pasta
- 1.5 stuk(s) rode ui
- 150 gram tomaatjes
- 360 gram zalmfilet
- 800 gram aardappel(en)
- 600 gram groene asperges
- 4 eetlepel(s) massaman curry pasta
- 2 stuk(s) rode ui
- 200 gram tomaatjes
- 480 gram zalmfilet
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox
Vanaf 29.00 per weekBereidingswijze
Boen de aardappelen schoon, snijd ze in blokjes van 2 x 2 cm. Kook ze 10 min. en giet af.
Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
Snijd de houtachtige onderkant van de asperges, snijd de rode uien in partjes. Vermeng de currypasta met dezelfde hoeveelheid olie.
Leg de aardappelblokjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de asperges en partjes ui ertussen. Bestrijk alles met de helft van het currypasta-mengsel.
Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de traybake 20 min. Leg na 5 min. de zalmfilet en tomaatjes tussen de andere ingrediënten, bestrijk met de rest van het currypasta-mengsel en zet terug in de oven.
Serveer de traybake op de bakplaat (pas op heet!). Schep aan tafel op de borden.