Traybake van zalm,
Vis

Traybake van zalm,

groene asperges en kriel

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 200 gram aardappel(en)
  • 150 gram groene asperges
  • 1 eetlepel(s) massaman curry pasta
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 50 gram tomaatjes
  • 120 gram zalmfilet
  • 400 gram aardappel(en)
  • 300 gram groene asperges
  • 2 eetlepel(s) massaman curry pasta
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 100 gram tomaatjes
  • 240 gram zalmfilet
  • 600 gram aardappel(en)
  • 450 gram groene asperges
  • 3 eetlepel(s) massaman curry pasta
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 150 gram tomaatjes
  • 360 gram zalmfilet
  • 800 gram aardappel(en)
  • 600 gram groene asperges
  • 4 eetlepel(s) massaman curry pasta
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 200 gram tomaatjes
  • 480 gram zalmfilet

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

We konden deze week geen krielaardappeltjes uit Nederland krijgen, dus we hebben een ander ras ingezet, die je eerst in blokjes snijd.

Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Boen de aardappelen schoon, snijd ze in blokjes van 2 x 2 cm. Kook ze 10 min. en giet af.

Stap 2

Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.

Stap 3

Snijd de houtachtige onderkant van de asperges, snijd de rode uien in partjes. Vermeng de currypasta met dezelfde hoeveelheid olie.

Stap 4

Leg de aardappelblokjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de asperges en partjes ui ertussen. Bestrijk alles met de helft van het currypasta-mengsel.

Stap 5

Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de traybake 20 min. Leg na 5 min. de zalmfilet en tomaatjes tussen de andere ingrediënten, bestrijk met de rest van het currypasta-mengsel en zet terug in de oven.

Stap 6

Serveer de traybake op de bakplaat (pas op heet!). Schep aan tafel op de borden.