Traybake van kip,
groene asperges, lente ui, tomaatjes en kriel
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 200 gram aardappel(en)
- 150 gram groene asperges
- 120 gram kipdijfilet blokjes
- 1 eetlepel(s) massaman curry pasta
- 0.5 stuk(s) rode ui
- 50 gram tomaatjes
- 400 gram aardappel(en)
- 300 gram groene asperges
- 240 gram kipdijfilet blokjes
- 2 eetlepel(s) massaman curry pasta
- 1 stuk(s) rode ui
- 100 gram tomaatjes
- 600 gram aardappel(en)
- 450 gram groene asperges
- 360 gram kipdijfilet blokjes
- 3 eetlepel(s) massaman curry pasta
- 1.5 stuk(s) rode ui
- 150 gram tomaatjes
- 800 gram aardappel(en)
- 600 gram groene asperges
- 480 gram kipdijfilet blokjes
- 4 eetlepel(s) massaman curry pasta
- 2 stuk(s) rode ui
- 200 gram tomaatjes
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekBereidingswijze
Boen de aardappelen schoon, snijd ze in blokjes van 2 x 2 cm. Kook ze 10 min. en giet af.
Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
Snijd de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd de rode uien in dunne partjes. Vermeng de currypasta met dezelfde hoeveelheid olie.
Leg de aardappelblokjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de kip, asperges en partjes ui ertussen. Bestrijk alles met het currypasta mengsel en bestrooi met wat zout.
Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de traybake 25 min. Leg na 10 min. de tomaatjes tussen de andere ingrediënten.
Serveer de traybake op de bakplaat (pas op heet!). Schep aan tafel op de borden.