Traybake van grillkaas,
Vega

Traybake van grillkaas,

groene asperges, lente ui, tomaatjes en kriel met pesto

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 gram Syrische grillkaas
  • 200 gram aardappel(en)
  • 150 gram groene asperges
  • 20 gram pesto
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 50 gram tomaatjes
  • 200 gram Syrische grillkaas
  • 400 gram aardappel(en)
  • 300 gram groene asperges
  • 40 gram pesto
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 100 gram tomaatjes
  • 300 gram Syrische grillkaas
  • 600 gram aardappel(en)
  • 450 gram groene asperges
  • 60 gram pesto
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 150 gram tomaatjes
  • 400 gram Syrische grillkaas
  • 800 gram aardappel(en)
  • 600 gram groene asperges
  • 80 gram pesto
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 200 gram tomaatjes

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega Melkvrij

Vanaf 26.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Boen de aardappelen schoon, snijd ze in blokjes van 2 x 2 cm. Kook ze 10 min. en giet af.

Stap 2

Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.

Stap 3

Snijd de houtachtige onderkant van de asperges, snijd de rode uien in partjes. Snijd de grillkaas in iets kleinere stukken.

Stap 4

Leg de aardappelblokjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de grillkaas, asperges, tomaatjes en partjes ui ertussen. Besprenkel alles met wat olie.

Stap 5

Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de traybake 15 min.

Stap 6

Neem de traybake uit de oven en besprenkel het geheel met de pesto. Serveer de traybake op de bakplaat (pas op heet!). Schep aan tafel op de borden.