Vega
Traybake van grillkaas,
groene asperges, lente ui, tomaatjes en kriel met pesto
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 100 gram Syrische grillkaas
- 200 gram aardappel(en)
- 150 gram groene asperges
- 20 gram pesto
- 0.5 stuk(s) rode ui
- 50 gram tomaatjes
- 200 gram Syrische grillkaas
- 400 gram aardappel(en)
- 300 gram groene asperges
- 40 gram pesto
- 1 stuk(s) rode ui
- 100 gram tomaatjes
- 300 gram Syrische grillkaas
- 600 gram aardappel(en)
- 450 gram groene asperges
- 60 gram pesto
- 1.5 stuk(s) rode ui
- 150 gram tomaatjes
- 400 gram Syrische grillkaas
- 800 gram aardappel(en)
- 600 gram groene asperges
- 80 gram pesto
- 2 stuk(s) rode ui
- 200 gram tomaatjes
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega
Vanaf 19.50 per weekBereidingswijze
Stap 1
Boen de aardappelen schoon, snijd ze in blokjes van 2 x 2 cm. Kook ze 10 min. en giet af.
Stap 2
Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
Stap 3
Snijd de houtachtige onderkant van de asperges, snijd de rode uien in partjes. Snijd de grillkaas in iets kleinere stukken.
Stap 4
Leg de aardappelblokjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de grillkaas, asperges, tomaatjes en partjes ui ertussen. Besprenkel alles met wat olie.
Stap 5
Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de traybake 15 min.
Stap 6
Neem de traybake uit de oven en besprenkel het geheel met de pesto. Serveer de traybake op de bakplaat (pas op heet!). Schep aan tafel op de borden.