Traybake met regenboogwortelen
Vegan

Traybake met regenboogwortelen

en kerriesaus

  • 40 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 theelepel(s) agave siroop
  • 200 gram gekleurde wortelen
  • 1 theelepel(s) kerrie
  • 200 gram krieltjes
  • 1 stuk(s) plantaardige burger
  • 50 gram plantaardige yoghurt
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 2 gram tijm
  • 2 theelepel(s) agave siroop
  • 400 gram gekleurde wortelen
  • 2 theelepel(s) kerrie
  • 400 gram krieltjes
  • 2 stuk(s) plantaardige burger
  • 100 gram plantaardige yoghurt
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 2 gram tijm
  • 3 theelepel(s) agave siroop
  • 600 gram gekleurde wortelen
  • 3 theelepel(s) kerrie
  • 600 gram krieltjes
  • 3 stuk(s) plantaardige burger
  • 150 gram plantaardige yoghurt
  • 3 stuk(s) rode ui
  • 3 gram tijm
  • 4 theelepel(s) agave siroop
  • 800 gram gekleurde wortelen
  • 4 theelepel(s) kerrie
  • 800 gram krieltjes
  • 4 stuk(s) plantaardige burger
  • 200 gram plantaardige yoghurt
  • 4 stuk(s) rode ui
  • 3 gram tijm

Benodigdheden

  • dunschiller
  • bakplaat + bakpapier
  • koekenpan
  • snijplank
  • mes
  • mengkom

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 31.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Wil je de krieltjes extra krokant eten snijd ze dan in partjes, voordat ze mee de oven ingaan.

Chef Charlotte

Bereidingswijze

STAP 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

STAP 2

Maak de rode ui schoon en snijd in partjes. Was de krieltjes. Snijd dikke wortelen in de lengte doormidden. Verdeel de wortel, krieltjes en ui op een met bakpapier beklede bakplaat.

STAP 3

Breng op smaak met olijfolie, ⅔ van de agavesiroop, tijm, peper en zout. Rooster 40 minuten in het midden van de oven. Schep het geheel halverwege een keer om.

STAP 4

Meng voor de kerriesaus de yoghurt, de rest van de agavesiroop, kerriepoeder, peper en zout.

STAP 5

Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de burger in 2-4 minuten per kant goudbruin.

STAP 6

Serveer de traybake met de pompoenburger en de kerriesaus.