Traybake met pompoen, grillkaas
gnocchi en pesto
- 35 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.25 stuk(s) courgette
- 125 gram gnocchi
- 100 gram grillkaas
- 0.25 stuk(s) hokkaido pompoen
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 20 gram pesto
- 0.5 stuk(s) rode ui
- 0.5 stuk(s) courgette
- 250 gram gnocchi
- 200 gram grillkaas
- 0.5 stuk(s) hokkaido pompoen
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 40 gram pesto
- 1 stuk(s) rode ui
- 0.75 stuk(s) courgette
- 375 gram gnocchi
- 300 gram grillkaas
- 0.75 stuk(s) hokkaido pompoen
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 60 gram pesto
- 1.5 stuk(s) rode ui
- 1 stuk(s) courgette
- 500 gram gnocchi
- 400 gram grillkaas
- 1 stuk(s) hokkaido pompoen
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 80 gram pesto
- 2 stuk(s) rode ui
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox
Vanaf 49.00 per weekTip!
Mocht je pompoen of andere groente over hebben, dan kun je daar heel makkelijk een lekkere soep van maken. Doe de groenten met je favoriete bouillon in een pan. Laat koken tot de groenten zacht zijn, staafmixer erin en klaar ben je!
Inkoper Evelien
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Verdeel de gnocchi over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met wat olijfolie. Schuif de bakplaat in de oven en bak de gnocchi en in circa 30 minuten goudbruin.
Pel ondertussen de ui en snijd in partjes. Snijd de courgette in plakken van 1 cm dik. Halveer de pompoen en schep met een lepel de draderige binnenkant en de pitten eruit. Snijd de pompoen in dunne partjes. Snijd de grillkaas in plakjes van 1 cm dik.
Leg de pompoen, ui en courgette op een andere met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak.
Leg nadat de gnocchi 15 minuten in de oven heeft gezeten de plakjes grillkaas bij de gnocchi op de bakplaat. Schuif de bakplaat met groenten in de oven, boven de bakplaat met gnocchi en kaas en rooster de groenten in 15-20 minuten beetgaar.
Neem de bakplaten uit de oven. Leg de gnocchi en grillkaas bij de groenten op de plaat. Besprenkel het geheel met pesto en serveer op de bakplaat.