Tomatensoep met balletjes
Vlees

Tomatensoep met balletjes

en orzo

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 120 gram gemengd gehakt
  • 50 gram jong belegen kaas
  • 5 gram krulpeterselie
  • 80 gram orzo
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 345 mililiter tomatensoep
  • 240 gram gemengd gehakt
  • 100 gram jong belegen kaas
  • 10 gram krulpeterselie
  • 160 gram orzo
  • 1 stuk(s) paprika
  • 690 mililiter tomatensoep
  • 360 gram gemengd gehakt
  • 150 gram jong belegen kaas
  • 15 gram krulpeterselie
  • 240 gram orzo
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 1035 mililiter tomatensoep
  • 480 gram gemengd gehakt
  • 200 gram jong belegen kaas
  • 20 gram krulpeterselie
  • 320 gram orzo
  • 2 stuk(s) paprika
  • 1380 mililiter tomatensoep

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Vinden je kids het lekker om een wat zoetere tomatensoep te eten? Voeg dan een of twee theelepels honing toe.

Chef Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

Breng water aan de kook voor de orzo. Kook de orzo volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Stap 2

Doe het gehakt in een kom en kruid met peper en zout. Draai kleine soepballetjes van het gehakt. Doe de soep in een kookpan en breng aan de kook.

Stap 3

Voeg de soepballetjes toe aan de soep en kook in circa 10 minuten gaar.

Stap 4

Was de peterselie en snijd fijn. Voeg toe aan de soep.

Stap 5

Rasp de kaas. Als de orzo gaar is, giet het water af en voeg de orzo toe aan de soep.

Stap 6

Schep de soep in de borden en bestrooi met de geraspte kaas.