Vlees
Tomatensoep met balletjes
en orzo
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 120 gram gemengd gehakt
- 50 gram jong belegen kaas
- 5 gram krulpeterselie
- 80 gram orzo
- 0.5 stuk(s) paprika
- 345 mililiter tomatensoep
- 240 gram gemengd gehakt
- 100 gram jong belegen kaas
- 10 gram krulpeterselie
- 160 gram orzo
- 1 stuk(s) paprika
- 690 mililiter tomatensoep
- 360 gram gemengd gehakt
- 150 gram jong belegen kaas
- 15 gram krulpeterselie
- 240 gram orzo
- 1.5 stuk(s) paprika
- 1035 mililiter tomatensoep
- 480 gram gemengd gehakt
- 200 gram jong belegen kaas
- 20 gram krulpeterselie
- 320 gram orzo
- 2 stuk(s) paprika
- 1380 mililiter tomatensoep
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekTip
Vinden je kids het lekker om een wat zoetere tomatensoep te eten? Voeg dan een of twee theelepels honing toe.
Chef Charlotte
Bereidingswijze
Stap 1
Breng water aan de kook voor de orzo. Kook de orzo volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Stap 2
Doe het gehakt in een kom en kruid met peper en zout. Draai kleine soepballetjes van het gehakt. Doe de soep in een kookpan en breng aan de kook.
Stap 3
Voeg de soepballetjes toe aan de soep en kook in circa 10 minuten gaar.
Stap 4
Was de peterselie en snijd fijn. Voeg toe aan de soep.
Stap 5
Rasp de kaas. Als de orzo gaar is, giet het water af en voeg de orzo toe aan de soep.
Stap 6
Schep de soep in de borden en bestrooi met de geraspte kaas.