Teriyaki stir-fry
Vegan

Teriyaki stir-fry

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 15 gram bieslook
  • 0.5 stuk(s) broccoli
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 1 stuk(s) mini komkommer
  • 1 stuk(s) puntpaprika
  • 50 milliliter teriyaki saus
  • 125 gram woknoedels
  • 30 gram bieslook
  • 1 stuk(s) broccoli
  • 1 stuk(s) limoen
  • 2 stuk(s) mini komkommer
  • 1 stuk(s) puntpaprika
  • 100 milliliter teriyaki saus
  • 250 gram woknoedels
  • 30 gram bieslook
  • 1 stuk(s) broccoli
  • 1 stuk(s) limoen
  • 3 stuk(s) mini komkommer
  • 2 stuk(s) puntpaprika
  • 150 milliliter teriyaki saus
  • 375 gram woknoedels
  • 30 gram bieslook
  • 2 stuk(s) broccoli
  • 1 stuk(s) limoen
  • 4 stuk(s) mini komkommer
  • 2 stuk(s) puntpaprika
  • 200 milliliter teriyaki saus
  • 500 gram woknoedels

Tip

Liever wat zachtere broccoli? Blancheer dan de roosjes voordat je ze gaat wokken.

Chef-kok Ruud

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de woknoedels zoals aangegeven op de verpakking in ruim water met zout. Spoel daarna af met koud water en laat goed uitlekken.

Stap 2

Snijd ondertussen de paprika in repen en maak kleine roosjes van de broccoli. Snijd de komkommer in reepjes en meng met de koriander en wat limoensap. Zet apart. Kruid eventueel lichtjes met peper en zout.

Stap 3

Verwarm in de pan een scheutje olijfolie en voeg de paprika en de broccoliroosjes toe en bak deze 4 minuten mee.

Stap 4

Voeg de teriyaki woksaus toe, breng tegen het kookpunt en voeg dan de gekookte noedels toe. Voeg de wokreepjes toe en bak deze ook 4 minuten mee.

Stap 5

Verdeel de noedels over de borden en garneer met de aangemaakte komkommer reepjes.