Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus
Vega

Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus

  • 15 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 5 gram krulpeterselie
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 125 gram paddenstoelenmix
  • 10 gram pijnboompitten
  • 100 milliliter room
  • 25 gram rucola
  • 0.5 stuk(s) sjalot
  • 100 gram tagliatelle
  • 2 teentje(s) verse knoflook
  • 5 gram krulpeterselie
  • 1 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 250 gram paddenstoelenmix
  • 20 gram pijnboompitten
  • 200 milliliter room
  • 50 gram rucola
  • 1 stuk(s) sjalot
  • 200 gram tagliatelle
  • 3 teentje(s) verse knoflook
  • 10 gram krulpeterselie
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 375 gram paddenstoelenmix
  • 30 gram pijnboompitten
  • 300 milliliter room
  • 75 gram rucola
  • 1.5 stuk(s) sjalot
  • 300 gram tagliatelle
  • 4 teentje(s) verse knoflook
  • 10 gram krulpeterselie
  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 500 gram paddenstoelenmix
  • 40 gram pijnboompitten
  • 400 milliliter room
  • 100 gram rucola
  • 2 stuk(s) sjalot
  • 400 gram tagliatelle
  • 5 teentje(s) verse knoflook

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Vega

Vanaf 46.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Voeg wat extra tijm toe aan de saus voor extra smaak!

Charlotte

Bereidingswijze

STAP 1

Breng een grote pan water aan de kook voor de tagliatelle en kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.

STAP 2

Maak de sjalot en knoflook schoon. Snipper de sjalot en snijd de knoflook fijn.

STAP 3

Snijd de paddenstoelen grof. Verhit in een diepe hapjes pan olie en fruit hierin de sjalot en knoflook. Als de sjalot en knoflook kleur krijgen, voeg de paddenstoelen toe en bak 5 minuten mee.

STAP 4

Zet daarna het vuur laag en voeg de room toe. Laat circa 8 minuten pruttelen zodat de saus gaat binden. Breng op smaak met peper en zout. Was de peterselie en snijd fijn. Voeg toe aan de paddenstoelen.

STAP 5

Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze kleuren. Giet het water van de tagliatelle af en doe de pasta terug in de pan. Voeg de extra vierge olijfolie en een snufje zout toe en roer geheel.

STAP 6

Schep de tagliatelle op de borden en schep de paddenstoelensaus eroverheen. Maak af met de rucola.