Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus
Vega

Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 175 gram champignons
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 5 gram peterselie
  • 10 gram pijnboompitten
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 100 milliliter room
  • 25 gram rucola
  • 100 gram tagliatelle
  • 350 gram champignons
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 1 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 5 gram peterselie
  • 20 gram pijnboompitten
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 200 milliliter room
  • 50 gram rucola
  • 200 gram tagliatelle
  • 525 gram champignons
  • 6 teentje(s) knoflook
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 10 gram peterselie
  • 30 gram pijnboompitten
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 300 milliliter room
  • 75 gram rucola
  • 300 gram tagliatelle
  • 700 gram champignons
  • 8 teentje(s) knoflook
  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 10 gram peterselie
  • 40 gram pijnboompitten
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 400 milliliter room
  • 100 gram rucola
  • 400 gram tagliatelle

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Voeg wat extra tijm toe aan de saus voor extra smaak!

Chef Charlotte

Bereidingswijze

STAP 1

Breng een grote pan water aan de kook voor de tagliatelle en kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.

STAP 2

Maak de ui en knoflook schoon. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

STAP 3

Verwijder het zand op de champignons met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit in een diepe hapjes pan olie en fruit hierin de ui en knoflook. Als de ui en knoflook kleur krijgen, voeg de champignons toe en bak 5 minuten mee.

STAP 4

Zet daarna het vuur laag en voeg de room toe. Laat circa 8 minuten pruttelen zodat de saus gaat binden. Breng op smaak met peper en zout. Was de peterselie en snijd fijn. Voeg toe aan de champignons.

STAP 5

Bak de pijnboompitten in een droge pan. Als ze rondom kleuren, haal de pan van het vuur. Giet het water van de tagliatelle af en doe de pasta terug in de pan. Voeg de extra vierge olijfolie en een snufje zout toe en roer geheel.

STAP 6

Schep de tagliatelle op de borden en schep de champignonsaus eroverheen. Maak af met de rucola en pijnboompitten.