Tagliatelle met paddenstoelen roomsaus
Vlees

Tagliatelle met paddenstoelen roomsaus

en biefstukpuntjes

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 120 gram biefstukpuntjes
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 5 gram krulpeterselie
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 100 milliliter room
  • 25 gram rucola
  • 0.5 stuk(s) sjalot
  • 100 gram tagliatelle
  • 125 gram witte champignons
  • 240 gram biefstukpuntjes
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 5 gram krulpeterselie
  • 1 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 200 milliliter room
  • 50 gram rucola
  • 1 stuk(s) sjalot
  • 200 gram tagliatelle
  • 250 gram witte champignons
  • 360 gram biefstukpuntjes
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 10 gram krulpeterselie
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 300 milliliter room
  • 75 gram rucola
  • 1.5 stuk(s) sjalot
  • 300 gram tagliatelle
  • 375 gram witte champignons
  • 480 gram biefstukpuntjes
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 10 gram krulpeterselie
  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 400 milliliter room
  • 100 gram rucola
  • 2 stuk(s) sjalot
  • 400 gram tagliatelle
  • 500 gram witte champignons

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox

Vanaf 29.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Voeg wat extra tijm toe aan de saus voor extra smaak!

Charlotte

Bereidingswijze

STAP 1

Breng een grote pan water aan de kook voor de tagliatelle en kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.

STAP 2

Maak de sjalot en knoflook schoon. Snipper de sjalot en snijd de knoflook fijn.

STAP 3

Snijd de paddenstoelen grof. Verhit in een diepe hapjes pan olie en fruit hierin de sjalot en knoflook. Als de sjalot en knoflook kleur krijgen, voeg de paddenstoelen toe en bak 5 minuten mee.

STAP 4

Zet daarna het vuur laag en voeg de room toe. Laat circa 8 minuten pruttelen zodat de saus gaat binden. Breng op smaak met peper en zout. Was de peterselie en snijd fijn. Voeg toe aan de paddenstoelen.

STAP 5

Verhit boter in een koekenpan en bak hierin de biefstukpuntjes op middelhoog vuur in circa 5 minuten bruin. Houd je van iets meer doorbakken? Bak de biefstuk dan wat langer. Kruid met peper en zout. Haal na het bakken de biefstukpuntjes uit de pan en leg in aluminiumfolie. Laat nog een paar minuten rusten.

STAP 6

Giet het water van de tagliatelle af en doe de pasta terug in de pan. Voeg de extra vierge olijfolie en een snufje zout toe en roer geheel. Schep de tagliatelle op de borden en schep de paddenstoelensaus eroverheen. Leg de biefstukpuntjes er bovenop en maak af met de rucola.