Tagliatelle Ciliegino
Vlees

Tagliatelle Ciliegino

met gehakt

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 120 gram gemengd gehakt
  • 25 gram geraspte kaas
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 175 milliliter passata
  • 8 gram pesto
  • 75 gram tomaatjes
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 125 gram verse tagliatelle
  • 100 gram wortel
  • 240 gram gemengd gehakt
  • 50 gram geraspte kaas
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 350 milliliter passata
  • 16 gram pesto
  • 150 gram tomaatjes
  • 1 stuk(s) ui
  • 250 gram verse tagliatelle
  • 200 gram wortel
  • 360 gram gemengd gehakt
  • 75 gram geraspte kaas
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 525 milliliter passata
  • 24 gram pesto
  • 225 gram tomaatjes
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 375 gram verse tagliatelle
  • 300 gram wortel
  • 480 gram gemengd gehakt
  • 100 gram geraspte kaas
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 700 milliliter passata
  • 32 gram pesto
  • 300 gram tomaatjes
  • 2 stuk(s) ui
  • 500 gram verse tagliatelle
  • 400 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox

Vanaf 29.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Snipper de ui en knoflook. Verhit olie in een hapjespan en fruit de ui tot deze glazig is. Voeg het gehakt en de knoflook toe en bak tot het gehakt mooi bruin is.

Stap 2

Was de wortel en snijd in dunne plakjes en snij de tomaatjes in helften.

Stap 3

Voeg de wortel toe aan de hapjespan en bak even mee. Voeg daarna de tomaatjes toe en bak nog 2 minuten mee.

Stap 4

Voeg de passata en pesto toe aan de pan en laat op laag vuur ongeveer 15 minuten rustig pruttelen. Kook ondertussen water met een beetje zout voor de pasta.

Stap 5

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet vervolgens af en vang wat kookvocht op. Voeg de pasta toe aan de saus en meng door, samen met de geraspte kaas. Voeg eventueel één of meerdere lepeltjes kookvocht van de pasta toe, om de saus smeuïger te maken.

Stap 6

Serveer de pasta en Buon Appetito!