Tagliatelle Bolognese
Vega

Tagliatelle Bolognese

met Syrische grillkaas

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 100 milliliter groentebouillon
  • 200 gram groentemix
  • 1 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 80 gram linzen in blik
  • 25 gram oude kaas
  • 150 gram tomatensaus
  • 100 gram volkoren spaghetti
  • 200 milliliter groentebouillon
  • 400 gram groentemix
  • 2 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 160 gram linzen in blik
  • 50 gram oude kaas
  • 300 gram tomatensaus
  • 200 gram volkoren spaghetti
  • 300 milliliter groentebouillon
  • 600 gram groentemix
  • 3 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 240 gram linzen in blik
  • 75 gram oude kaas
  • 450 gram tomatensaus
  • 300 gram volkoren spaghetti
  • 400 milliliter groentebouillon
  • 800 gram groentemix
  • 4 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 320 gram linzen in blik
  • 100 gram oude kaas
  • 550 gram tomatensaus
  • 400 gram volkoren spaghetti

Bereidingswijze

Stap 1

Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit olie in een hapjespan. Wanneer de pan heet is, voeg de knoflook en de groentemix toe en bak voor enkele minuten.

Stap 2

Blus na enkele minuten de groenten af met de bouillon en de tomatensaus. Voeg de Italiaanse kruiden toe. Laat de saus circa 15-20 minuten sudderen.

Stap 3

Breng water met wat zout aan de kook voor de spaghetti en kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij. Besprenkel met wat olijfolie zodat de pasta niet aan elkaar gaat plakken.

Stap 4

Spoel de linzen. Voeg de gewassen linzen toe aan de pan met tomatensaus en roer goed door.

Stap 5

Rasp de kaas.

Stap 6

Schep de spaghetti op de borden en schep de saus hierop. Bestrooi met de geraspte kaas.