Stir-fry noodles met Shanghai paksoi
Vlees

Stir-fry noodles met Shanghai paksoi

en kalkoen

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 0.25 theelepel(s) chilivlokken
  • 120 gram kalkoenfiletreepjes
  • 3 theelepel(s) ketjap
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 0.5 stuk(s) koolrabi
  • 75 gram noedels
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 0.5 milliliter sesamolie
  • 10 gram sesamzaadjes
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • 75 gram taugé
  • 1 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 0.5 theelepel(s) chilivlokken
  • 240 gram kalkoenfiletreepjes
  • 6 theelepel(s) ketjap
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) koolrabi
  • 150 gram noedels
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 1 milliliter sesamolie
  • 20 gram sesamzaadjes
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 150 gram taugé
  • 1.5 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 0.75 theelepel(s) chilivlokken
  • 360 gram kalkoenfiletreepjes
  • 9 theelepel(s) ketjap
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) koolrabi
  • 225 gram noedels
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 1.5 milliliter sesamolie
  • 30 gram sesamzaadjes
  • 3 eetlepel(s) sojasaus
  • 225 gram taugé
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 1 theelepel(s) chilivlokken
  • 480 gram kalkoenfiletreepjes
  • 12 theelepel(s) ketjap
  • 5 teentje(s) knoflook
  • 2 stuk(s) koolrabi
  • 300 gram noedels
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 2 milliliter sesamolie
  • 30 gram sesamzaadjes
  • 4 eetlepel(s) sojasaus
  • 300 gram taugé

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Liefhebber van koriander? Voeg nog wat grof gesneden koriander toe om je helemaal in Azië te wanen!

Chef Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

Breng water aan de kook voor de noodles.

Stap 2

Kook de noodles volgens de bereidingswijze op de verpakking. Neem een wok of hapjespan die je later voor de groenten gaat gebruiken en laat heet worden. Bak hierin de sesamzaadjes tot ze gaan 'poffen'. Houd de pan tijdens het bakken in beweging. Bewaar de gebakken sesamzaadjes in een schaaltje.

Stap 3

Maak de ui en knoflook schoon. Snijd de knoflook grof en snipper de ui. Was en schil de koolrabi en snijd in blokjes. Was de paksoi en snijd in reepjes. Was de taugé.

Stap 4

Verhit olie in een wok of grote hapjespan en voeg de kalkoenreepjes toe en bak voor 4 minuten op hoog vuur. Check of de kalkoenreepjes gaar zijn. Schep de kalkoenreepjes uit de pan. Verhit opnieuw olie in dezelfde wok of grote hapjespan. Voeg de ui, knoflook en eventueel wat chilivlokken toe. Als dit kleur krijgt, voeg de koolrabi toe en bak 5 minuten mee op hoog vuur. Voeg daarna de paksoi en taugé toe en wok 5 minuten op hoog vuur. Zet het vuur laag en voeg de ketjap, sojasaus en sesamolie toe.

Stap 5

Giet de noodles af en voeg toe aan de pan met groenten samen met de gebakken kalkoenreepjes. Warm nog even door.

Stap 6

Schep de noodles met groenten en kalkoen op. Bestrooi met de gebakken sesamzaadjes.