Spinazie-ricotta ravioli
Vega

Spinazie-ricotta ravioli

met rode saus

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 50 gram belegen kaas
  • 1 theelepel(s) honing
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 5 gram krulpeterselie
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 150 gram ravioli ricotta spinazie
  • 0.5 stuk(s) rode paprika
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 0.5 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 125 gram trostomaten
  • 100 gram belegen kaas
  • 2 theelepel(s) honing
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 10 gram krulpeterselie
  • 1 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 300 gram ravioli ricotta spinazie
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 1 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 250 gram trostomaten
  • 150 gram belegen kaas
  • 3 theelepel(s) honing
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 10 gram krulpeterselie
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 450 gram ravioli ricotta spinazie
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 1.5 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 375 gram trostomaten
  • 200 gram belegen kaas
  • 4 theelepel(s) honing
  • 5 teentje(s) knoflook
  • 15 gram krulpeterselie
  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 600 gram ravioli ricotta spinazie
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 2 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 500 gram trostomaten

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Als je een gladdere saus lekkerder vindt bij de ravioli of je kids het dan gemakkelijker eten, pak de staafmixer erbij en blend de groenten tot een gladde saus!

Inkoper Sophie

Bereidingswijze

STAP 1

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Was de paprika en tomaten. Snijd de paprika en tomaat in blokjes.

STAP 2

Verhit olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook. Als dit kleur krijgt, voeg de paprika en tomaat toe. Bak 5 minuten op hoog vuur.

STAP 3

Zet het vuur laag en voeg de rode wijnazijn, honing, peper en zout toe en een klein scheutje water, ongeveer 1 eetlepel p.p. Laat 15 minuten pruttelen zodat er een mooie saus ontstaat.

STAP 4

Breng water aan de kook voor de ravioli en kook de ravioli in circa 4 minuten gaar. Kook de ravioli altijd op laag vuur. Het water mag borrelen, maar niet te hard, dan kunnen de ravioli's open gaan en gaat de heerlijke vulling verloren.

STAP 5

Was de peterselie en snijd fijn. Voeg 3/4 van de peterselie toe aan de saus. Rasp de kaas.

STAP 6

Giet de ravioli voorzichtig af en besprenkel met extra vierge olijfolie en bestrooi met wat zout. Schep in diepe borden en schep de saus erop. Maak af met de achtergehouden peterselie en geraspte kaas.