Spinazie gnocchi á la crème
Vega

Spinazie gnocchi á la crème

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 gram boter
  • 30 gram geraspte kaas
  • 150 gram gnocchi
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 3 gram krulpeterselie
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 50 gram roomkaas
  • 150 gram spinazie
  • 1 gram boter
  • 60 gram geraspte kaas
  • 300 gram gnocchi
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 6 gram krulpeterselie
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 100 gram roomkaas
  • 300 gram spinazie
  • 1.5 gram boter
  • 90 gram geraspte kaas
  • 450 gram gnocchi
  • 6 teentje(s) knoflook
  • 9 gram krulpeterselie
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 150 gram roomkaas
  • 450 gram spinazie
  • 2 gram boter
  • 120 gram geraspte kaas
  • 600 gram gnocchi
  • 8 teentje(s) knoflook
  • 12 gram krulpeterselie
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 200 gram roomkaas
  • 600 gram spinazie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Kan de spinazie je kids afschrikken? Gebruik dan een staafmixer en maak een gladde crème van de pan met de groenten en roomkaas.

Inkoper Wouter

Bereidingswijze

Stap 1

Was de spinazie in een vergiet en laat uitlekken.

Stap 2

Maak de ui en knoflook schoon. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

Stap 3

Verhit olie in een hapjespan en voeg de ui en knoflook toe. Knip de spinazie eventueel in tweeën. Voeg na een paar minuten de spinazie toe en bak op hoog vuur zodat het gaat slinken. Als de spinazie geslonken is, zet het vuur laag en voeg de roomkaas toe. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 4

Verhit boter in een hapjespan en bak de gnocchi in een paar minuten rondom goudbruin.

Stap 5

Was de peterselie en snijd fijn. Voeg 2/3e toe aan de spinazie met roomkaas.

Stap 6

Verdeel de gnocchi over de borden en schep de saus erop. Maak af met wat geraspte kaas en achtergehouden peterselie.