Spaghetti Bolognese
Vlees

Spaghetti Bolognese

met kalkoen

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 stuk(s) bouillonblokje groente
  • 25 gram extra belegen kaas
  • 120 gram kalkoendijreepjes
  • 150 gram knolselderij
  • 50 milliliter kokend water
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 theelepel(s) oregano gedroogd
  • 250 milliliter passata
  • 75 gram spaghetti
  • 50 gram uien
  • 100 gram wortel
  • 1 stuk(s) bouillonblokje groente
  • 50 gram extra belegen kaas
  • 240 gram kalkoendijreepjes
  • 300 gram knolselderij
  • 100 milliliter kokend water
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 theelepel(s) oregano gedroogd
  • 500 milliliter passata
  • 150 gram spaghetti
  • 100 gram uien
  • 200 gram wortel
  • 1.5 stuk(s) bouillonblokje groente
  • 75 gram extra belegen kaas
  • 360 gram kalkoendijreepjes
  • 450 gram knolselderij
  • 150 milliliter kokend water
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 3 theelepel(s) oregano gedroogd
  • 750 milliliter passata
  • 225 gram spaghetti
  • 150 gram uien
  • 300 gram wortel
  • 2 stuk(s) bouillonblokje groente
  • 100 gram extra belegen kaas
  • 480 gram kalkoendijreepjes
  • 600 gram knolselderij
  • 200 milliliter kokend water
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 4 theelepel(s) oregano gedroogd
  • 1000 milliliter passata
  • 300 gram spaghetti
  • 200 gram uien
  • 400 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

mocht je geen oregano in huis hebben dan kun je ook een ander kruid toevoegen dat je lekker vindt en in je keukenkastje hebt staan, Denk bijvoorbeeld aan tijm of marjolein.

Chef Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Schil de knolselderij en snijd de knol in kleine blokjes van ½ x ½ cm. Snijd de wortels in blokjes van ongeveer hetzelfde formaat. Snipper de ui.

Stap 2

Verhit de olie in een hapjespan of braadpan. Voeg de ui, knolselderij en wortel toe en bak 6 minuten op middelhoog vuur.

Stap 3

Voeg de, passata, oregano, bouillonblokjes en het water toe en breng aan de kook Laat op laag vuur 15 minuten zachtjes koken. Roer af en toe.

Stap 4

Kook ondertussen de spaghetti beetgaar in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 5

Snijd ondertussen de kalkoenreepjes in kleine stukjes. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kalkoenreepjes in 6-7 minuten gaar. Breng op smaak met peper en zout. Meng ze door de tomaten-groentesaus.

Stap 6

Rasp de kaas indien nodig. Giet de pasta af en meng met de saus. Schep de pasta op de borden, bestrooi met de kaas en serveer.