Spaghetti bolognese
Vlees

Spaghetti bolognese

met rundergehakt

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 8 milliliter basilicum crème
  • 25 gram kaas
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 210 milliliter passata
  • 120 gram rundergehakt
  • 100 gram spaghetti
  • 50 gram tomaatjes
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 150 gram wortel
  • 16 milliliter basilicum crème
  • 50 gram kaas
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 420 milliliter passata
  • 240 gram rundergehakt
  • 200 gram spaghetti
  • 100 gram tomaatjes
  • 1 stuk(s) ui
  • 300 gram wortel
  • 24 milliliter basilicum crème
  • 75 gram kaas
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 630 milliliter passata
  • 360 gram rundergehakt
  • 300 gram spaghetti
  • 150 gram tomaatjes
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 450 gram wortel
  • 24 milliliter basilicum crème
  • 100 gram kaas
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 840 milliliter passata
  • 480 gram rundergehakt
  • 400 gram spaghetti
  • 200 gram tomaatjes
  • 2 stuk(s) ui
  • 600 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Voeg het gehakt beetje bij beetje toe aan de hapjespan, zo kan je dit makkelijker bakken.

Stijn

Bereidingswijze

Stap 1

Snipper de ui en knoflook. Verhit olie in een hapjespan en fruit de ui tot deze glazig is. Voeg het gehakt en de knoflook toe en bak tot het gehakt mooi bruin is.

Stap 2

Was de wortel en snijd in dunne plakjes en snij de tomaatjes in helften.

Stap 3

Voeg de wortel toe aan de hapjespan en bak even mee. Voeg daarna de tomaatjes toe en bak nog 2 minuten mee.

Stap 4

Voeg de passata en basilicum crème toe aan de pan en laat op laag vuur ongeveer 15 minuten rustig pruttelen. Kook ondertussen water met een beetje zout voor de pasta.

Stap 5

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet vervolgens af en vang wat kookvocht op. Voeg de pasta toe aan de saus en meng door, samen met de geraspte kaas. Voeg eventueel één of meerdere lepeltjes kookvocht van de pasta toe, om de saus smeuïger te maken.

Stap 6

Serveer de pasta en Buon Appetito!