Spaanse vispasta
Vis

Spaanse vispasta

met olijven en chili

  • 15 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.25 stengel(st) bosui
  • 0.5 theelepel(s) chilivlokken
  • 0.25 stuk(s) citroen / limoen
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 120 gram koolvisblokjes
  • 50 gram landcress
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 40 stuk(s) olijven
  • 0.5 stuk(s) rode paprika
  • 100 gram tomaatjes
  • 100 gram volkoren fusilli
  • 0.5 stengel(st) bosui
  • 1 theelepel(s) chilivlokken
  • 0.5 stuk(s) citroen / limoen
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 240 gram koolvisblokjes
  • 50 gram landcress
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 80 stuk(s) olijven
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 200 gram tomaatjes
  • 200 gram volkoren fusilli
  • 0.5 stengel(st) bosui
  • 1.5 theelepel(s) chilivlokken
  • 0.75 stuk(s) citroen / limoen
  • 6 teentje(s) knoflook
  • 360 gram koolvisblokjes
  • 75 gram landcress
  • 3 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 120 stuk(s) olijven
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 300 gram tomaatjes
  • 300 gram volkoren fusilli
  • 1 stengel(st) bosui
  • 2 theelepel(s) chilivlokken
  • 1 stuk(s) citroen / limoen
  • 8 teentje(s) knoflook
  • 480 gram koolvisblokjes
  • 100 gram landcress
  • 4 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 160 stuk(s) olijven
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 350 gram tomaatjes
  • 400 gram volkoren fusilli

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Heb je nog wat citroen over of op je fruitschaal liggen? Snijd een paar mooie partjes citroen en leg op de pasta. Extra lekker om nog aan tafel eroverheen te persen, alsof je in Spanje bent!

Inkoper Sophie

Bereidingswijze

Stap 1

Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook voor de pasta.

Stap 2

Maak de bosui schoon en snijd in ringetjes. Snijd de knoflook in plakjes. Was de paprika en snijd in blokjes. Was de tomaatjes.

Stap 3

Verhit olie in een hapjespan en fruit de bosui, knoflook, chilivlokken en paprikapoeder. Voeg na 5 minuten de paprikablokjes en tomaatjes in z'n geheel toe.

Stap 4

Kook de fusilli in 3 minuten gaar. Giet de pasta in een vergiet en laat uitlekken. Spoel de landcress schoon in een vergiet en laat uitlekken.

Stap 5

Voeg de olijven en vis toe aan de pasta en bak het geheel in 5 minuten op hoog vuur. Voeg de pasta toe aan de groenten in de pan en breng op smaak met citroensap en zout. Voeg extra vierge olijfolie toe.

Stap 6

Schep de landcress door de pasta en serveer de pasta.