Spaanse pasta
met gebrokkelde feta
- 15 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.25 stengel(st) bosui
- 0.25 stuk(s) chilipeper
- 0.25 stuk(s) citroen
- 50 gram geitenfeta
- 2 teentje(s) knoflook
- 50 gram landcress
- 0.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
- 40 stuk(s) olijven
- 0.5 stuk(s) rode paprika
- 100 gram tomaatjes
- 100 gram volkoren fusilli
- 0.5 stengel(st) bosui
- 0.5 stuk(s) chilipeper
- 0.5 stuk(s) citroen
- 100 gram geitenfeta
- 4 teentje(s) knoflook
- 50 gram landcress
- 1 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
- 80 stuk(s) olijven
- 1 stuk(s) rode paprika
- 200 gram tomaatjes
- 200 gram volkoren fusilli
- 0.5 stengel(st) bosui
- 0.75 stuk(s) chilipeper
- 0.75 stuk(s) citroen
- 150 gram geitenfeta
- 6 teentje(s) knoflook
- 75 gram landcress
- 1.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
- 120 stuk(s) olijven
- 2 stuk(s) rode paprika
- 300 gram tomaatjes
- 300 gram volkoren fusilli
- 1 stengel(st) bosui
- 1 stuk(s) chilipeper
- 1 stuk(s) citroen
- 200 gram geitenfeta
- 8 teentje(s) knoflook
- 100 gram landcress
- 2 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
- 160 stuk(s) olijven
- 2 stuk(s) rode paprika
- 350 gram tomaatjes
- 400 gram volkoren fusilli
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega Melkvrij
Vanaf 26.50 per weekTip
Heb je nog wat citroen over of op je fruitschaal liggen? Snijd een paar mooie partjes citroen en leg op de pasta. Extra lekker om nog aan tafel eroverheen te persen, alsof je in Spanje bent!
Inkoper Sophie
Bereidingswijze
Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook voor de pasta.
Maak de bosui en chilipeper schoon en snijd beiden in ringetjes. Snijd de knoflook in plakjes. Was de paprika en snijd in blokjes. Was de tomaatjes.
Verhit olie in een hapjespan en fruit de bosui, knoflook, chili en paprikapoeder. Voeg na 5 minuten de paprikablokjes en tomaatjes in z'n geheel toe.
Kook de fusilli in 3 minuten gaar. Giet de pasta in een vergiet en laat uitlekken. Spoel de landcress schoon in een vergiet en laat uitlekken.
Voeg de olijven toe aan de pasta en bak het geheel in 5 minuten op hoog vuur. Voeg de pasta toe aan de pan en breng op smaak met citroensap en zout. Voeg extra vierge olijfolie toe.
Schep de landcress door de pasta. Leg de pasta op de borden en brokkel de feta er overheen.