Snelle noodlesoep
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 stuk(s) eieren
- 200 gram groentemix
- 120 gram kipdijfilet
- 200 mililiter kippenbouillon
- 1 teentje(s) knoflook
- 50 stuk(s) mais
- 0.5 eetlepel(s) sojasaus
- 75 gram speltnoedels
- 2 stuk(s) eieren
- 400 gram groentemix
- 240 gram kipdijfilet
- 400 mililiter kippenbouillon
- 2 teentje(s) knoflook
- 100 stuk(s) mais
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 150 gram speltnoedels
- 3 stuk(s) eieren
- 600 gram groentemix
- 360 gram kipdijfilet
- 600 mililiter kippenbouillon
- 3 teentje(s) knoflook
- 150 stuk(s) mais
- 1.5 eetlepel(s) sojasaus
- 225 gram speltnoedels
- 4 stuk(s) eieren
- 800 gram groentemix
- 480 gram kipdijfilet
- 800 mililiter kippenbouillon
- 4 teentje(s) knoflook
- 200 stuk(s) mais
- 2 eetlepel(s) sojasaus
- 300 gram speltnoedels
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekTip
Voeg wat gebakken uitjes toe! En voor de ouders: geef de soep een beetje pit door wat sambal toe te voegen aan de soep.
Chef Charlotte
Bereidingswijze
Breng water aan de kook voor de eieren. Als het water kookt, kook de eieren circa 8 minuten. Als de eieren klaar zijn, laat de eitjes schrikken.
Snijd de kip in blokjes. Maak de knoflook schoon en snijd fijn.
Verhit wat olie in een hapjespan en bak de de kip 5 minuten op hoog vuur. Voeg daarna de knoflook en groentemix toe en bak het geheel circa 8 minuten op middelhoog vuur. Doe de mais in een vergiet en voeg toe aan de kip met groenten. Kruid met peper en zout.
Breng een pan water aan de kook voor de noodles en kook de noodles in circa 5 minuten gaar. Bereid in een andere pan de bouillon.
Pel de eitjes voorzichtig en snijd ze doormidden. Giet het water van de noodles af.
Schep de noodles in de kommen en schep hierop de kip met groenten. Giet voorzichtig de bouillon erop en maak af met sojasaus en de eitjes.