Slurp noodles
Vlees

Slurp noodles

met sticky pindasaus en kipdijfilet

  • 10 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 gram kipdijfilet
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 10 gram pinda's
  • 50 eetlepel(s) pindakaas
  • 75 gram rijstnoedels bruin
  • 0.5 stuk(s) sjalot
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • 200 gram sperziebonen
  • 2 gram kipdijfilet
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) paprika
  • 20 gram pinda's
  • 100 eetlepel(s) pindakaas
  • 150 gram rijstnoedels bruin
  • 1 stuk(s) sjalot
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 400 gram sperziebonen
  • 3 gram kipdijfilet
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 30 gram pinda's
  • 150 eetlepel(s) pindakaas
  • 225 gram rijstnoedels bruin
  • 1.5 stuk(s) sjalot
  • 3 eetlepel(s) sojasaus
  • 600 gram sperziebonen
  • 4 gram kipdijfilet
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 2 stuk(s) paprika
  • 40 gram pinda's
  • 200 eetlepel(s) pindakaas
  • 300 gram rijstnoedels bruin
  • 2 stuk(s) sjalot
  • 4 eetlepel(s) sojasaus
  • 800 gram sperziebonen

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Heb je chopsticks in huis? Leer je kids hoe ze met stokjes eten!

Charlotte

Bereidingswijze

STAP 1

Breng water aan de kook voor de noodles. Kook de noodles volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

STAP 2

Maak de sjalot en knoflook schoon. Snipper de sjalot en snijd de knoflook fijn.

STAP 3

Was de paprika en boontjes. Maak de boontjes schoon en snijd doormidden. Verhit een wok of hapjespan en bak hierin de pinda's circa 5 minuten tot ze kleur krijgen. Haal de pinda's uit de pan en doe in een kommetje.

STAP 4

Snijd de kipdijfilet in blokjes. Verhit wat olie in de pan van de pinda's en voeg de sjalot en knoflook toe. Voeg de kipdijfilet toe en bak 5 minuten mee. Voeg de boontjes toe en bak 5 minuten mee.

STAP 5

Voeg daarna de paprika toe en bak het geheel nog circa 5 minuten. Voeg pindakaas en sojasaus toe en roer geheel.

STAP 6

Verdeel de noodles met groenten over de borden en maak af met de gebrande pinda's.