Seizoensbox VEGA | Thaise Pad Thai
Vega

Seizoensbox VEGA | Thaise Pad Thai

en Chinese kool

  • 15 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 stuk(s) Chinese kool
  • 1 stuk(s) eieren
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 50 gram pad thai woksaus
  • 5 gram pinda's
  • 75 gram sobanoedels
  • 25 gram taugé
  • 125 gram witte champignons
  • 200 stuk(s) Chinese kool
  • 2 stuk(s) eieren
  • 1 stuk(s) limoen
  • 100 gram pad thai woksaus
  • 10 gram pinda's
  • 150 gram sobanoedels
  • 50 gram taugé
  • 250 gram witte champignons
  • 300 stuk(s) Chinese kool
  • 3 stuk(s) eieren
  • 1 stuk(s) limoen
  • 150 gram pad thai woksaus
  • 15 gram pinda's
  • 225 gram sobanoedels
  • 75 gram taugé
  • 375 gram witte champignons
  • 400 stuk(s) Chinese kool
  • 4 stuk(s) eieren
  • 1 stuk(s) limoen
  • 200 gram pad thai woksaus
  • 20 gram pinda's
  • 300 gram sobanoedels
  • 100 gram taugé
  • 500 gram witte champignons

Benodigdheden

  • vergiet
  • wok
  • snijplank
  • mes
  • kookpan
  • mengkom
  • garde

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega

Vanaf 19.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Weetje

De kip is van nature een bosdier. Dus de kippen van Biologisch Bedrijf Blok zijn blije kippen. Ze mogen naar hartenlust de hele dag rondscharrelen in het gras en onder de (noten)bomen. Er is altijd een hapje luzerne of maagkiezel voor ze te vinden. En ‘s avonds gaan ze zelf op stok in de stallen.

Redacteur Mireille

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de noedels 6-8 minuten, giet af en spoel af met koud water. Voeg een klein scheutje olie toe tegen het plakken.

Stap 2

Poets de champignons en snijd in plakjes. Snijd de Chinese kool in dunne repen en de limoen in partjes.

Stap 3

Kluts de eieren los en breng op smaak met peper en zout.

Stap 4

Verwarm een scheutje olie in de wok en bak een omelet. Haal de omelet uit de pan, rol op en snijd in reepjes.

Stap 5

Verwarm de wok opnieuw met een scheutje olie en laat goed heet worden. Wok de Chinese kool, champignons en pinda’s 1-2 minuten. Voeg nu de noedels, taugé, omeletreepjes en woksaus toe en wok het geheel 3-5 minuten. Proef en breng op smaak met peper en zout.

Stap 6

Verdeel de noedels over de borden en maak het gerecht af met een paar partjes limoen.