Seizoensbox VEGA MV | Ravioli
met paddenstoelen en aardpeer
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 125 gram Ravioli (paddenstoel, ricotta en kurkuma)
- 100 gram aardpeer
- 0.5 stuk(s) gele ui
- 15 gram hazelnoten
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 100 gram paddenstoelenmix
- 2 gram tijm
- 250 gram Ravioli (paddenstoel, ricotta en kurkuma)
- 200 gram aardpeer
- 1 stuk(s) gele ui
- 30 gram hazelnoten
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 200 gram paddenstoelenmix
- 4 gram tijm
- 375 gram Ravioli (paddenstoel, ricotta en kurkuma)
- 300 gram aardpeer
- 1.5 stuk(s) gele ui
- 45 gram hazelnoten
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 300 gram paddenstoelenmix
- 6 gram tijm
- 500 gram Ravioli (paddenstoel, ricotta en kurkuma)
- 400 gram aardpeer
- 2 stuk(s) gele ui
- 60 gram hazelnoten
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 400 gram paddenstoelenmix
- 8 gram tijm
Benodigdheden
- vergiet
- 1 kookpan
- 2 bakpannen
- snijplank
- mes
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega Melkvrij
Vanaf 26.50 per weekTip
Zorg dat je de ravioli niet op al te hoog vuur kookt, want dan kunnen de kussentjes uit elkaar vallen. Zonde als ze de heerlijke vulling verliezen!
Receptontwikkelaar Charlotte
Bereidingswijze
Breng in een kookpan water aan de kook voor de ravioli. Snipper de ui. Was de aardpeer en snijd in dunne plakjes.
Verwarm roomboter in een bakpan en bak de ui. Rits ¾ van de tijm boven de pan en fruit mee. Als de ui glazig wordt, voeg de aardpeer toe en bak 15-20 minuten. Schep de aardpeer regelmatig om. Breng op smaak met peper en zout.
Rooster de hazelnoten 4 minuten in een droge pan op middelhoog vuur. Haal de hazelnoten uit de pan en houd apart.
Snijd de paddenstoelen in plakjes en bak de laatste 5 minuten mee met de aardpeer.
Kook de ravioli in 3-5 minuten gaar. Giet voorzichtig af in een vergiet en doe terug in de pan. Besprenkel met olijfolie en een klein beetje zout.
Serveer de ravioli op een bord en schep de gebakken groenten erop. Maak het gerecht af met de geroosterde hazelnoten en de rest van de tijm.