Romige pasta
Vlees

Romige pasta

met biefstukpuntjes en geroosterde tomaat

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 150 gram biefstukpuntjes
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) korte prei
  • 3 gram oregano
  • 100 gram pappardelle
  • 15 gram parmezaanse kaas
  • 40 milliliter plantaardige kookroom
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 0.5 gram trostomaten
  • 300 gram biefstukpuntjes
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) korte prei
  • 5 gram oregano
  • 200 gram pappardelle
  • 30 gram parmezaanse kaas
  • 75 milliliter plantaardige kookroom
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 0.5 gram trostomaten
  • 450 gram biefstukpuntjes
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) korte prei
  • 8 gram oregano
  • 300 gram pappardelle
  • 45 gram parmezaanse kaas
  • 115 milliliter plantaardige kookroom
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 3 stuk(s) rode ui
  • 1 gram trostomaten
  • 600 gram biefstukpuntjes
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 2 stuk(s) korte prei
  • 10 gram oregano
  • 400 gram pappardelle
  • 60 gram parmezaanse kaas
  • 150 milliliter plantaardige kookroom
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 4 stuk(s) rode ui
  • 1 gram trostomaten

Benodigdheden

  • bakplaat + bakpapier
  • 1 kookpan
  • 1 bakpan
  • 1 hapjespan

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 140 graden. Ris de blaadjes van de oregano-tijm of verse oregano en hak deze fijn. Pel de knoflooktenen en hak deze fijn. Meng vervolgens de fijngehakte knoflook en oregano-tijm of verse oregano met een scheutje olijfolie. Halveer de tomaten smeer deze in met een 1/3 van de knoflook-kruidenolie. Leg de tomaten op de bakplaat bekleed met bakpapier en rooster ze voor 15 minuten in de oven.

Stap 2

Snijd ondertussen de rode ui en de prei in halveringen en was deze grondig. Was de rode paprika en snijd deze in grove stukken. Verwarm vervolgens de rest van de knoflook-kruidenolie in een hapjespan of wok en fruit hierin de rode ui, de prei en de paprika voor ca. 5 minuten.

Stap 3

Voeg de kookroom toe aan de groenten en laat het in zijn geheel enkele minuten inkoken tot een dikke saus. Maak de groente af met een snufje peper, zout en de Parmezaanse kaas. Breng een ruime pan met water aan de kook. Kook hierin de pappardelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Stap 4

Verwarm vervolgens een scheutje olijfolie in een bakpan en bak de biefstukpuntjes voor 2 minuten. Meng de biefstukpuntjes vervolgens met de groenten. Verdeel de pasta over de borden, schep de biefstukpuntjes met de groenten en de roomsaus eroverheen en serveer de tomaten ernaast.