Roerbaknoedels met rodekool, wortel, hoisin
Vlees

Roerbaknoedels met rodekool, wortel, hoisin

en gehakt

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 25 milliliter hoisinsaus
  • 80 gram noedels
  • 150 gram rode kool
  • 120 gram rundergehakt
  • 1 stuk(s) sjalot
  • 100 gram wortel
  • 50 milliliter hoisinsaus
  • 160 gram noedels
  • 300 gram rode kool
  • 240 gram rundergehakt
  • 2 stuk(s) sjalot
  • 200 gram wortel
  • 75 milliliter hoisinsaus
  • 240 gram noedels
  • 450 gram rode kool
  • 360 gram rundergehakt
  • 3 stuk(s) sjalot
  • 300 gram wortel
  • 100 milliliter hoisinsaus
  • 320 gram noedels
  • 600 gram rode kool
  • 480 gram rundergehakt
  • 4 stuk(s) sjalot
  • 400 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Nog een restje pinda’s of cashewnoten in je keukenkastje? Strooi die dan over deze noedels

Chef Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de rode kool eerst in parten en vervolgens in zo dun mogelijke reepjes. Snijd de wortel in dunne plakjes en de plakjes vervolgens in reepjes. Snipper de sjalotten.

Stap 2

Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een zeef en spoel af met koud water. Laat staan tot gebruik.

Stap 3

Verhit een scheut olie in een wok en roerbak het gehakt op middelhoog vuur in 5-6 min. rul en bruin. Voeg 1/3 van de hoisinsaus toe roerbak nog 1 min. en schep in een kom.

Stap 4

Verhit opnieuw een scheut olie en roerbak de kool, wortel en sjalot 3 min. Voeg de noodles en de rest van de hoisin toe en roerbak nog 2 min.

Stap 5

Schep de noodles met groente op de borden. Verhit het gehakt in hoisinsaus nog 1 min. in de wok en schep op de noodles.