Roerbaknoedels met rodekool, wortel, hoisin
en tofu
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 25 milliliter hoisinsaus
- 80 gram noedels
- 150 gram rode kool
- 1 stuk(s) sjalot
- 100 gram tofu (Aziatisch gekruid)
- 100 gram wortel
- 50 milliliter hoisinsaus
- 160 gram noedels
- 300 gram rode kool
- 2 stuk(s) sjalot
- 200 gram tofu (Aziatisch gekruid)
- 200 gram wortel
- 75 milliliter hoisinsaus
- 240 gram noedels
- 450 gram rode kool
- 3 stuk(s) sjalot
- 300 gram tofu (Aziatisch gekruid)
- 300 gram wortel
- 100 milliliter hoisinsaus
- 320 gram noedels
- 600 gram rode kool
- 4 stuk(s) sjalot
- 400 gram tofu (Aziatisch gekruid)
- 400 gram wortel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega Melkvrij
Vanaf 26.50 per weekTip
Nog een restje pinda’s of cashewnoten in je keukenkastje? Strooi die dan over deze noedels
Chef Colette
Bereidingswijze
Snijd de rode kool eerst in parten en vervolgens in zo dun mogelijke reepjes. Snijd de wortel in dunne plakjes en de plakjes vervolgens in reepjes. Snipper de sjalotten.
Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een zeef en spoel af met koud water. Laat staan tot gebruik.
Snijd de tofu in blokjes. Verhit een flinke scheut olie in een wok en roerbak de tofublokjes op middelhoog vuur in ca. 6 min. rondom bruin. Voeg 1/3 van de hoisinsaus toe roerbak nog 1 min. en schep in een kom.
Verhit opnieuw een scheut olie en roerbak de kool, wortel en sjalot 3 min. Voeg de noodles en de rest van de hoisin toe en roerbak nog 2 min.
Schep de noodles met groente op de borden. Verhit de tofublokjes in hoisinsaus nog 1 min. in de wok en schep op de noodles.